Ce studii are Adela Popescu. Puțini cunosc aceste detalii despre fosta prezentatoare de la Pro TV

Ce studii are Adela Popescu. Este una dintre cele mai apreciate femei din România, atât ca prezentatoare, actriță, cântăreață, cât și ca mamă și soție. Vedeta este extrem de activă pe rețelele de socializar, unde se bucură de o comunitate numeroasă.

30 nov. 2022, 17:33
Ce studii are Adela Popescu. Puțini cunosc aceste detalii despre fosta prezentatoare de la Pro TV
Ce studii are Adela Popescu

Ce studii are Adela Popescu. Prima apariție a fost în telenovela românească ,,Numai iubirea”. Blondina a reușit imediat să intre în sufletele telespectatorilor. Mai multe roluri importante au venit la pachet cu notorietatea câștigată, ulterior cea din urmă a scos câteva piese care sunt și acum adorate de câțiva români.

Ce studii are Adela Popescu

Vedeta este ca o carte deschisă pentru fani, însă puțină lume știe că a absolvit facultatea cu nota 10. Cu toate că este cunoscută de ani buni, unii dintre fani nu știu ce studii are soția lui Radu Vâlcan. Cea din urmă a absolvit Liceul ”Dinu Lipatti” din Capitală, urmând apoi cursurile Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L.Caragiale”.

Citește și: Adela Popescu, experienţă neplăcută cu o bonă de 23 de ani, în Republica Dominicană: „S-a schimbat total, era anxios, plângea foarte mult”

Vedeta are o relație foarte bună cu mama ei și, de când a intrat în viața lui Radu, a reușit să construiască o legătură frumoasă și cu soacra. Deși nu locuiește în București, soacra Adelei Popescu răspunde afirmativ ori de câte ori i se solicită ajutorul, cu privire la cei trei copii pe care Radu și Adela îi au împreună.

Adela Popescu susține că nici măcar la începutul relației cu Radu Vâlcan nu a încercat să o impresioneze pe mama acestuia. A preferat să se comporte natural, să fie ea, fără să facă vreun efort special pentru a-i intra în grații.

Relația cu soacra este excelentă, am o soacră foarte relaxată, care nu se bagă deloc în discuții. Chiar am avut, de exemplu, perioada în care Radu a fost plecat în Thailanda (n.r. sezonul trecut al emisiunii), două săptămâni a stat cu noi mama mea, două săptămâni a stat soacra și ai spune că cele două săptămâni cu soacra sunt complicate, nu sunt deloc. Ne-am împărțit programul, ba chiar e super cool.

Sunt un exemplar reușit în general, sunt o fată politicoasă, nu am simțit nevoia să fac asta. Îi spunea Radu, Radu este mult mai pretențios decât mine, mai ales când vine vorba de mama lui și nici nu apucam să deschid gura că el deja îi spusese.

Și a mai fost ceva important în relația pe care eu o am cu ea și anume faptul că Radu tot timpul mi-a transmis faptul că eu sunt cea mai importantă. Și atunci, din poziția asta, tu nu ai ce să ai cu soacra, de obicei apar conflicte când ți se pare că soțul tău o prețuiește mai mult pe mamă decât pe tine și atunci tu ca soție începi să evidențiezi defectele, dar nu e cazul la noi, asta zic”, a mărturisit Adela Popescu pentru Unica.ro.