Ce studii are Andreea Bălan. Deși și-a început cariera artistică încă din adolescență, cântăreața nu a neglijat nici școala

Andreea Bălan (37 de ani) a ajuns în atenția publicului încă de când avea 10 ani. S-a focusat pe cariera artistică de când era mic copil și niciodată nu a neglijat acest aspect.

26 oct. 2021, 21:10
Ce studii are Andreea Bălan. Deși și-a început cariera artistică încă din adolescență, cântăreața nu a neglijat nici școala

Andreea Bălan (37 de ani) a ajuns în atenția publicului încă de când avea 10 ani. S-a focusat pe cariera artistică de când era mic copil și niciodată nu a neglijat acest aspect.

Andreea Bălan s-a născut în Ploiești și încă din adolescență vocea și talentul la dans au făcut-o să cunoască un succes incredibil, alături de Andreea Antonescu, colega de trupă de la Andre.

Pe lângă preocupările sale artistice, Andreea Bălan și-a făcut timp și pentru școală și nu a neglijat acest aspect. A fost o elevă bună atât în școala generală, cât și în liceu. A absolvit cursurile Liceului Ion Luca Caragiale din Ploiești și a obținut nota 9 la examenul de Bacalaureat. Apoi, a terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității Spiru Haret.

Totuși, chiar și după absolvirea studiilor superioare, Andreea Bălan a continuat să se axeze pe muzică și show-urile sale. A început să scrie versuri, să danseze tot mai mult, iar participarea la „Dansez pentru Tine” a fost o adevărată revelație pentru cariera ei artistică, căci și-a transformat concertele în adevărate spectacole adorate de public.

Citește și Andreea Bălan rupe tăcerea despre Keo, la 7 ani de la despărţire: „Am început să pun presiune pe el”

Artista și-a construit și o carieră în televiziune. A devenit jurat în cadrul emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1 și a apărut, de-a lungul timpului, în numeroase show-uri tv.

„Am explorat mai multe stiluri muzicale, mi-am scris versurile, mi-am depășit limita fizică, am făcut tot ce mi-a stat în putință să devin un artist mai bun. Se pare că publicul a apreciat mereu munca mea, cariera solo nefiind ocolită de premii și tot ce pot să fac e să fiu recunoscătoare pentru acest continuu suport. Și știu că dacă v-aș spune că uneori nu v-am avut decât pe voi alături, ați crede că mint.

Toate momentele grele au fost refulate în muzică și dans. Dans. Da, dansul m-a însoțit mereu. Și ce mă bucură și mai tare e că, luptând alături de Petrișor Rudge în cadrul emisiunii „Dansez pentru tine”, pentru visul lui – pentru visul nostru, am ajuns să câștigăm premii importante acasă și în Mexic. Și acum, dansez în continuare alături de el, alături de o echipă minunată de fete și un band extraordinar. Show-urile mele au devenind cu adevărat niște show-uri unice în România în care coreografia, lumina, costumele, dansul și muzica se împletesc armonios, iar când publicul aplaudă, inima mi se umple de fericire uitând de tot efortul, de oboseală, de vânătăile de la dans, de faptul că uneori petrec prea puțin timp alături de familie”, a declarat Andreea Bălan.

Citește și Andreea Bălan, ședință foto incendiară după despărțirea de Tiberiu Argint: „O femeie pasionată”