Andreea Bălan, ședință foto incendiară după despărțirea de Tiberiu Argint: „O femeie pasionată”

Andreea Bălan și-a pus fani pe jar după ce a postat o serie de fotografii în care diva emană senzualitate într-un costum de baie minuscul în timp ce se răsfață pe malul mării.

26 oct. 2021, 19:22

Andreea Bălan a vrut să arate tuturor că despărțirea de Tiberiu Argint nu o afectează prea mult și că este o femeie liberă și împlinită care poate atrage privirile la orice oră.

Între Andreea Bălan și Tiberiu Argint lucrurile nu mai sunt atât de armonioase. Niciunul dintre ei nu a confirmat sau negat zvonurile cu privire la despărțire, însă fanii sunt de părere că relația dintre cei doi s-a încheiat.

Cântăreața și-a surprins fanii cu o serie de fotografii incendiare, postate pe Instragram, în care poartă doar un costum de baie alb, minuscul care îi pune în evidență corpul sculptat, în ciuda faptului că a trecut prin două nașteri. Imaginile au fost surprinse pe o plajă, iar vedeta poate fi văzută cum se rasfață în toată splendoarea ei chiar la malul mării.

„O femeie pasionată merită haosul”, a scris vedeta în descrierea footgrafiilor.Cântăreața în vârstă de 37 de ani a primit foarte multe complimente din partea fanilor.
„În tine zace un foc nemuritor. Mi-e milă de cine va încerca vreodată să îl stingă”, „Doamneeee ce poze frumoase! Ești unica, ești specială!”, „Ador pozele”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.

Citește și: Andreea Bălan şi Tiberiu Argint s-au despărţit. Motivul pentru care blonda i-a dat papucii iubitului ei

Andreea Bălan despre importanța gândirii pozitive

Andreea Bălan a distribuit în urmă cu puțin timp un mesaj pe rețelele de socializare, în care a vorbit despre importanța gândirii pozitive și cum poți atrage binele în viața ta.

Vedeta le-a transmis fanilor că îi va ține la curent cu privire la viața ei, care se află într-o continuă transformare.

„Cred foarte mult in legea de atractie si in faptul ca ceea ce proiectam in mintea noastra se poate realiza. Suntem fauritorii propriei vieti si noi ne scriem destinul in fiecare zi prin gandurile noastre si apoi prin actiuni. In proportie de 90% tot ceea ce am manifestat in gandurile mele si am transmis in univers de-a lungul vietii, ulterior s-a materializat.

Citește și: Andreea Bălan, din nou în rochia de mireasă: „Soare după nori”. Fanii au felicitat-o
Daca o dorinta nu s-a adeverit, inseamna ca nu am crezut suficient de mult in ea si la final mi-am asumat raspunderea. Totodata atragem in vietile noastre ceea ce suntem in interior si nu ceea ce ne dorim. Daca vrem ca lucrurile sa se schimbe in exterior si sa primim ceea ce ne dorim, trebuie sa incepem cu interiorul, sa ne aliniem mintea cu inima si sa ne ascultam instinctul care este cel mai bun ghidaj in viata. Iubirea de sine, acceptarea si recunostinta lucurilor deja existente, sunt ingredientele pacii interioare.

Ma aflu pe un drum atat de linistit, cum nu am fost niciodata si sunt intr-o continua transformare si evolutie. Va tin la curent 😉”, este mesajul transmis de Andreea Bălan pe rețelele de socializare.