Ce studii are Dani Mocanu. Detaliul pe care mulți nu-l știu despre manelistul care a rupt topurile muzicale

Dani Mocanu a devenit un artist foarte îndrăgit de o țară întreagă. Mulți români îi știu versurile melodiilor și merg la concertele lui.

03 apr. 2024, 13:32
Ce studii are Dani Mocanu. Detaliul pe care mulți nu-l știu despre manelistul care a rupt topurile muzicale

Povestea lui Dani Mocanu a fost spusă recent chiar de el. Manelistul s-a născut în comuna Bradu, județul Argeș. A terminat cursurile  Colegiului Național ”Ion C.Brătianu” din Pitești și face parte dintr-o familie simplă, modestă, fără posibilități financiare. Înainte să se lanseze în muzică, juca fotbal la echipa de juniori a FC Argeș Pitești și la echipa de juniori a FCSB.

Citește și Cum a reușit Alexia Eram să reziste 36 de ore fără să mănânce. „Mai trag puțin de mine și apoi mă culc”

Ce nu știu mulți e că Dani Mocanu a absolvit doar nouă clase. Pe lângă școală, Dani Mocanu a luat cursuri de canto și a făcut parte din corul școlii.

”Eu am 9 clase! Puteam să am 10 facultăți și să nu realizez nimic în viață! Deci, nu te ajută cu nimic. Sunt un simplu om care a muncit. Am încercat să îmi pun viața pe o foaie și să rup topurile. Secretul este să iubești ceea ce faci și să pui suflet, e inevitabil să nu vină și succesul. Înainte de toate, pui suflet. Provin dintr-o familie simplă, înainte eram fotbalist. Am jucat bine fotbal”, spunea manelistul în urmă cu ceva timp.

Dani Mocanu, criticat aspru pentru versurile dure din melodiile sale

După ce s-a lansat în muzică, Dani Mocanu a început să aibă mulți fani, dar și hateri. Mulți îl critică pentru limbajul dur folosit în melodiile sale, chiar dacă piesele s-au bucurat de un real succes. Manelistul a explicat că ar fi vorba de o strategie de marketing.

„E vorba și despre o strategie, trebuie să înțelegi ce apreciază publicul. În România publicului trebuie să îi dai ceva diferit, mai vulgar, mai modern. Pe stilul meu muzical nu există concurență. Eu de aproximativ jumătate de an nu am mai scos nici o piesă, doar dedicații și tot sunt pe locurile 2, 3 în trending”, declara manelistul, într-un interviu mai vechi.

Citește și Imagine bombă cu Cristina Șișcanu. Și-a arătat burtica, în timp ce Mădălin Ionescu o mângâia tandru. ”Ne întoarcem patru”