Cum a reușit Alexia Eram să reziste 36 de ore fără să mănânce. „Mai trag puțin de mine și apoi mă culc”

Alexia Eram e foarte atentă la felul în care arată. De regulă, are mare grijă la ce mănâncă și face sport în mod regulat.

03 apr. 2024, 13:01
Cum a reușit Alexia Eram să reziste 36 de ore fără să mănânce. „Mai trag puțin de mine și apoi mă culc”

Alexia Eram, în vârstă de 23 de ani, știe că pentru a avea o siluetă de vis e nevoie și de eforturi. Tocmai de aceea, recent, fiica Andreei Esca a ales să țină un post intermitent dur și să nu mănânce nimic 36 de ore.

Fiica Andreei Esca a luat această decizie și a demonstrat că are o voință de fier.

Se știe despre postul intermitent că are o mulțime de beneficii asupra organismului, inclusiv îmbunătățirea metabolismului și reducerea inflamației pentru o perioadă îndelungată de timp.

Citește și Imagine bombă cu Cristina Șișcanu. Și-a arătat burtica, în timp ce Mădălin Ionescu o mângâia tandru. ”Ne întoarcem patru”

Timp de 36 de ore, Alexia Erama consumat lichide, precum ceai, apă sau cafea neîndulcită, pentru a-și menține nivelul de hidratare și energie. Nu i-a fost deloc ușor fiindcă a avut în permanență senzația de foame.

„Pot spune că am îndeplinit challenge-ul, în jumătate de oră se fac 24 de ore de când nu am mâncat, dar pentru că este târziu, am zis de ce nu, să îl prelungesc și să mănânc de dimineață. Cred că pot să rezist. Mi-am făcut o cafea fără lapte, foarte rar la mine asta pentru că sunt fan cappuccino. Mai trag puțin de mine și apoi mă culc”, a spus Alexia Eram pe contul său de Instagram, potrivit spynews.ro.

Totuși, datorită perseverenței sale, influencerița a reușit să-și ducă provocarea la capăt și le-a povestit și fanilor săi despre experiența ei.

Ca să arate așa de bine, Alexia Eram a adoptat în urmă cu mulți ani un stil de viață sănătos și a renunțat la consumul de zahăr și carbohidrați. Ea merge, de asemenea, zilnic la sala de fitness, unde face antrenamente intense.

„Nu mănânc doar o dată pe zi. Mănânc chiar de trei ori pe zi și două gustări. Am perioade când mănânc mai mult, perioade când mănânc mai puțin. În general mănânc destul de echilibrat. În weekend, spre exemplu, mănânc cam ce vreau. Acum nu pot să zic că am slăbit sau ceva, pur și simplu m-am menținut. Aș vrea, poate, să mai slăbesc așa un kilogram. Dar fac foarte mult sport. De fapt, asta este chestia, că îmi permit să mănânc așa mai mult cam două zile pe săptămână, pentru că încerc să merg în fiecare zi la sport”, a explicat tânăra potrivit Ego.

„Am avut perioade când mă cântăream nonstop, dar am încetat să fac asta, pentru că cred că este mai important să îți placă cum arăți în oglindă. Poți să ai același număr de kilograme, dar corpul tău să arate altfel, așa că încerc să mă cântăresc o dată pe săptămână”, a mai spus ea.

Citește și Alexandra Stan, îndrăgostită până peste cap de iubitul milionar. Ce spune despre nuntă. ”Îmi plac copiii”