Ce studii are Daniel Pavel de la Survivor România. Puţini ştiu acest lucru despre prezentator

Ce studii are Daniel Pavel de la Survivor România. Bărbatul prezintă unul dintre cele mai urmărite reality show-uri din România, bucurându-se de un adevărat succes. Prin această emisiune s-a făcut remarcat Daniel Pavel, iar telespectatorii nu cunosc foarte multe lucruri despre el.

22 feb. 2022, 17:59
Ce studii are Daniel Pavel de la Survivor România. Puţini ştiu acest lucru despre prezentator
Ce studii are Daniel Pavel de la Survivor România

Ce studii are Daniel Pavel de la Survivor România. Prezentatorul a lucrat mai mulți ani pentru marina comercială, apoi a intrat în lumea media și a radioului. Acesta a prezentat timp de doi ani o emisiune la Antena 3 și era gazda unei emisiuni la radio RFI.

Citeşte şi: Daniel Pavel de la Survivor iubeşte din nou, după ce a fost părăsit de logodnică

Ce studii are Daniel Pavel de la Survivor România

Daniel Pavel a terminat Liceul de Marină „Navrom” din Constanța.Când era mai mic, își dorea să fie explorator, citea foarte mult și era pasionat de marii exploratori ai lumii. Acest lucru l-a ajutat în cariera sa din marină.

Tranziţia a fost tot din sfera lecturilor, adică citeam foarte mult în anii ’80. Am beneficiat de o bibliotecă impresionată pe care o are tatăl meu. Am avut o bibliotecă în care mi-am construit lumi imaginare, atunci când nu aveam acces la filme.

Ca şi pasionat de Columb, Bartolomeu Diaz sau Magellan, mersul la marină mi s-a părut absolut natural. Ce nu am realizat, adică nu a fost cazul, era că în 1990 când am plecat la drum eu puteam să fac un liceu în Bucureşti, eram bun pe matematică, istorie, însă ceva m-a atras la Liceul de Marină Navrom din Constanţa”, a spus Daniel Pavel pentru Paginademedia.ro.

Daniel Pavel și logodnica lui s-au despărţit înainte de nuntă

Daniel Pavel și-a anunțat prietenii virtuali că el și logodnica lui nu mai formează un cuplu. Daniel Pavel le-a transmis un mesaj de mulțumire tuturor urmăritorilor săi de pe rețelele sociale și nu numai.

Priorități si opțiuni de viitor diferite ne-au plasat pe drumuri separate, pe Marina si pe mine, astfel încât nu mai formăm o pereche. Se întâmplă în viața noastră, a tuturor, ca realitatea să ne pună în fața unor alegeri.

Marina a fost și este pentru mine o rara avis, iar anii petrecuți împreună au fost plini de trăiri speciale, am adunat amandoi o mare de experiențe, emoții și amintiri comune, care ne-au îmbogățit viața amândurora.

Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine, tocmai de aceea am și simțit nevoia de a vă împărtăși această realitate. Vă mulțumesc, de asemenea, anticipat pentru discreție și înțelegere, pentru ca amândoi dorim ca acest subiect atât de personal să rămână astfel”, a declarat Pavel, conform celor de la Wowbiz.