Daniel Pavel de la Survivor iubeşte din nou, după ce a fost părăsit de logodnică

Daniel Pavel de la Survivor iubeşte din nou, după ce a fost părăsit de logodnică. Prezentatorul de la PRO TV a trecut printr-o perioadă grea, după ce femeia pe care a cerut-o în căsătorie a decis să se despartă de el.

25 ian. 2022, 17:18
Daniel Pavel de la Survivor iubeşte din nou, după ce a fost părăsit de logodnică
Daniel Pavel de la Survivor iubeşte din nou

Daniel Pavel de la Survivor iubeşte din nou. În august 2021, prezentatorul și logodnica lui, Marina, s-au despărțit. Potrivit spuselor lui de la acea vreme, ea a fost cea care a decis să meargă pe drumuri separate.

Priorități si opțiuni de viitor diferite ne-au plasat pe drumuri separate, pe Marina si pe mine, astfel încât nu mai formăm o pereche. Se întâmplă în viața noastră, a tuturor, ca realitatea să ne pună în fața unor alegeri.

Marina a fost și este pentru mine o rara avis, iar anii petrecuți împreună au fost plini de trăiri speciale, am adunat amandoi o mare de experiențe, emoții și amintiri comune, care ne-au îmbogățit viața amândurora.

Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine, tocmai de aceea am și simțit nevoia de a vă împărtăși această realitate. Vă mulțumesc, de asemenea, anticipat pentru discreție și înțelegere, pentru ca amândoi dorim ca acest subiect atât de personal să rămână astfel”, a declarat Daniel Pavel.

Citeşte şi: Cum a ajuns Daniel Pavel la Survivor România şi ce spune despre următorul sezon: „Urmează să merg acasă”

Daniel Pavel de la Survivor iubeşte din nou

Acum, la câteva luni de la separare, prezentatorul de la Survivor România iubește din nou. Chiar dacă niciunul dintre ei nu și-a asumat relația în mod oficial, câteva gesturi i-au dat de gol pe amorezi.

Femeia care l-a cucerit pe prezentatorul de la Survivor România se numeşte Ana Maria Pop, o femeie care nu este deloc străină de lumea showbiz-ului, chiar dacă, în ultimii ani, aparițiile ei publice au fost rare.

În urmă cu câteva luni, Ana Maria Pop a început să posteze diverse fotografii în care apare alături de un bărbat. Aceasta nu i-a dezvăluit niciodată chipul, rezumându-se doar în a-i fotografia diferite părți ale corpului, cum ar fi mâinile sau picioarele, iar fanii şi-au dat seama că este vorba despre Daniel Pavel.