Ce studii are Dorian Popa şi care a fost primul job. Puţini ştiu asta despre el: „Am fost concediat, nu era de mine”

Ce studii are Dorian Popa. Este unul dintre cei mai apreciaţi artişti din România, însă mărturiseşte că a muncit foarte mult ca să obţină succesul de care se bucură acum. A început să muncească încă de la vârsta de 14 ani.

01 mai 2023, 21:07
Ce studii are Dorian Popa şi care a fost primul job. Puţini ştiu asta despre el: „Am fost concediat, nu era de mine”
Ce studii are Dorian Popa şi care a fost primul job

Ce studii are Dorian Popa. Cântăreţ, actor, compozitor şi antreprenor, cântăreţul a venit cu sfaturi utile pentru tinerii care vor să aibă succes. El a avut un mesaj şi pentru tineri, în special pentru cei care văd în el un idol.

Citeşte şi: Dorian Popa, impresionat până la lacrimi la baza de antrenament a FCSB. „Oamenii ăștia sunt pentru mine trimișii lui Dumnezeu” VIDEO

Ce studii are Dorian Popa

Nu mă consider un om atât de talentat, dar consider că Dumnezeu m-a făcut atât de muncitor, că suplimentez şi egalez balanţa în cel mai echilibrat mod posibil (…).

Am făcut Contabilitate şi informatică de gestiune la ASE, la buget, am terminat facultatea şi am lucrat în bancă, dar nu era de mine. Am fost concediat, ei voiau să mă dea afara, eu voiam să plec (…). Cred că Dumnezeu mă ţine cu picioarele pe pământ.

Înţeleg că îşi doresc de toate, e contextul în care trăiesc, cât mai mult, dar e şi foarte mult de muncă. Să nu mai caute căi de îmbogăţire rapidă, ci să obţină lucrurile în viaţă cu demnitate„, a spus Dorian Popa, la Antena 3 CNN.

Câți bani câștigă Dorian Popa pe lună

După achiziția unui Lamborghini Huracan în valoare de 300.000 de euro, Dorian Popa spune că nu se va opri aici. El se pregătește să cumpere un nou bolid de lux: „Rolls-Royce Phantom este următoarea mașină pe care o țintesc. Eu sper ca anul viitor să dau avansul, și probabil într-un an jumătate, doi, să și ajungă. Vreo 600.000 o să fie mașina”, a declarat artistul pentru Antena Stars.

În vârstă de 34 de ani, artistul a mărturisit și ce venituri încasează: „Fac 40.000 în cea mai proastă lună. Cea mai bună – între 70.000 și 80.000 de euro. Să moară dușmanii!”, a declarat Dorian Popa.