Dorian Popa, impresionat până la lacrimi la baza de antrenament a FCSB. „Oamenii ăștia sunt pentru mine trimișii lui Dumnezeu” VIDEO

Dorian Popa a suferit o intervenție chirurgicală la picior și acum se recuperează la baza sportivă FCSB. Ovidiu Kurti, kinetoterapeutul FCSB, este cel care se ocupă de procesul de refacere al vedetei.

17 apr. 2023, 10:15
Dorian Popa, impresionat până la lacrimi la baza de antrenament a FCSB. „Oamenii ăștia sunt pentru mine trimișii lui Dumnezeu” VIDEO

În semn de recunoștință pentru că l-a ajutat să progreseze cu recuperarea sa, Dorian Popa i-a făcut o surpriză lui Ovidiu Kurti. Acesta i-a cumpărat un pat medicinal care costă în jur de trei mii de euro.

„Fraților, este prima dată când mergem fără o cârjă. Oamenii ăștia sunt pentru mine trimișii lui Dumnezeu. Nu îmi vine să cred! Pe 15 trebuia să începem recuperarea, eu pe 13 deja merg. Îmi dau lacrimile de emoție.

Ovidiu, două secunde. Vreau să îți arăt ceva. Tu mi-ai scos o cârjă și vreau să te scot și eu puțin la plimbare, afară. Pentru că ești unul dintre cei mai importanți oameni din viața mea și mă ajuți să merg normal, mergem până în spate la mașină.

Dumnezeu, dacă îți trimite ceva, îți trimite din suflet. Și nu poți refuza, e Joia Mare. Acesta este noul tău pat electric, pe care ți-l dăruiesc din suflet.

Pentru că te-ai bucurat atât de mult când l-ai văzut, știu că nu accepți nimic, dar ți-o spun cu lacrimi în ochi. Îți sunt extrem de recunoscător, omule”, a spus Dorian Popa, în videoclipul postat pe YouTube.

Citește și: O mai ții minte pe Bela din „La bloc”? Cum arată şi cu ce se ocupă acum Alina Chivulescu

Ionuț Panțîru, fundașul stânga în vârstă de 27 de ani de la FCSB, a intervenit în discuție, de la distanță, strigând către cei doi: „Cadourile nu se refuză!”.

Apoi, Dorian Popa a dezvăluit că a încercat să îl aibă drept complice pe Ionuț Panțîru pentru a-i trimite cadoul direct acasă lui Ovidiu Kurti, însă nu i-a ieșit.

„Panțîru îmi spusese: «O s-o ai groasă cu ăsta, nu acceptă nimic». Chiar am vorbit cu el ieri”, a explicat Dorian Popa.

Citește și: Câți bani a primit Ionuț Iftimoaie pentru participarea la Survivor 2023. Poate lejer să-și cumpere un apartament!