Ce studii are şi ce facultate a absolvit Alex Velea. „Sper să nu profesez niciodată!”

Alex Velea este unul dintre cei mai apreciaţi artisşti de la noi, însă nu mulți știu ce facultate a absolvit acesta după terminarea liceului. Artistul a fost olimpic la română, franceză și matematică!

28 mart. 2022, 21:12
Ce studii are şi ce facultate a absolvit Alex Velea. „Sper să nu profesez niciodată!”
Ce studii are şi ce facultate a absolvit Alex Velea

Ce studii are şi ce facultate a absolvit Alex Velea. Artistul a terminat liceul cu media 9,81 și a fost olimpic la limba română, franceză și matematică!

Ce studii are şi ce facultate a absolvit Alex Velea. „Sper să nu profesez niciodată!”

Alex Velea a urmat studiile la o facultate de top, dar nu își dorește niciodată să profeseze în domeniu. „Am terminat facultatea, dar cu greu. Sunt inginer, dar sper să nu profesez niciodată. Sincer să fiu o parte din colegii mei chiar fac treaba asta și probabil o fac bine. Mă pricep și eu în a construi, de exemplu mi-au lăsat ai mei un birou pe mână și le-am zis să nu-și facă griji că o să-l montez eu, nu e mare șmecherie. Bineînțeles că n-am reușit să fac asta și i-am cerut ajutorul unui prieten de-al meu. Eram tânăr, aveam vreo 20, 21 de ani și stăteam într-o camera până când la final știu că n-am fost în stare să punem cipurile alea și tot ce trebuia noi să unim, dar le-am bătut în cuie”, a spus Alex Velea.

Cutremur în showbiz. Alex Velea și Antonia, acuzați că au agresat o tânără la un eveniment din Capitală: „A început să mă scuipe, să-mi vorbească trivial. Am fost total șocată!”

„Dacă mă pune cineva să schimb o priză nu sunt în stare, adică mi-e teamă. De când sunt inginer am montat patru șezlonguri la mine acasă. Mie îmi e drag când fac ceva, dar mi se pare că sunt neîndemânatic, adică chiar dacă e mic ce fac mi se pare că am făcut ceva extrem de notabil și spun „uite că sunt în stare să fac și eu”. Eu știu mai bine să cânt, să dansez, să fac orice altceva”, a mai adăugat artistul.

Antonia nu face nuntă cu Alex Velea. Anunţul făcut de cântăreaţă: „Mă consumă foarte tare”

Alex Velea este pasionat de muzică încă de când avea 9 ani, iar la 11 ani a devenit elev la Palatul Copiilor. A devenit celebru după ce a câștigat emisiunea-concurs Star Factory la sfârșitul anului 2003 și după ce a participat la Big Brother.