Valentina Pelinel a dat totul din casă. Ce sacrificii face ca să nu fie părăsită de Cristi Borcea: „Vi se pare corect?”

Valentina Pelinel a dezvăluit ce sacrificii face, ca să nu fie părăsită pentru alte femei de Cristi Borcea. Fotomodelul a mărturisit că se chinuie zilnic să-şi păstreze formele care l-au cucerit pe fostul finanţator de la Dinamo.

03 mai 2022, 22:35
Valentina Pelinel a dat totul din casă. Ce sacrificii face ca să nu fie părăsită de Cristi Borcea: „Vi se pare corect?”

Valentina Pelinel a dat totul din casă. Fotomodelul a dezvăluit cum reuşeşte să-l facă pe Cristi Borcea să nu se uite după alte femei.

Valentina Pelinel, despre sacrificiile pe care le face pentru a avea o căsnicie fericită: „Vi se pare corect?”

Vedeta a mărturisit că zilnic merge la sală şi se abţine de la mâncare, ca să-şi menţină silueta cu care l-a cucerit pe fostul finanţator de la Dinamo. Aceasta a recunoscut să uneori mai cadă în ispită şi mai mănâncă şi ce nu trebuie.

Citeşte şi Valentina Pelinel, declaraţii despre al patrulea copil: „Am descoperit sentimentul maternității”

„Mă chinui, mă abțin de la mâncare, merg în fiecare zi la sală. Vi se pare corect? Mă mai chinui pentru că îmi place să mănânc. Sunt gurmandă. Vă zic sincer că mai ‘scap’ și eu.

Ai să râzi, dar cel mai greu îmi este să renunț la pâine. La pâine caldă. Îmi aduce aminte de copilărie. Mă abțin cu greu și de la merdenelele alea calde, gogoși, covrigi. Ce mâncam noi când eram mici și plecam de la școală. Poftesc la carbohidrați.

După ce mănânc mă ia vinovăția și încep să calculez cât înseamnă, câte calorii am mâncat, mă gândesc cât trebuie să lucrez la sală. Dar îmi place. Sincer, acum, nu trebuie să te privezi chiar de tot. Dacă există un echilibru atunci e bine. Și în vacanțe mai pun un kilogram, două, apoi le dai jos. Important este să nu le ții acolo mult timp”, a mărturisit soţia lui Cristi Borcea, potrivit ego.ro.

Valentina Pelinel e căsătorită cu Cristi Borcea din anul 2018. Împreună au trei copii, pe Milan, băiatul cel mare, și gemenele Rania și Indira.

 Citeşte şi Valentina Pelinel, dezvăluiri din viaţa de familie alături de Cristi Borcea: „Odată cu vârsta, devii mai iertător, mai matur, mai tolerant”