Ce sumă ar trebui să scoți din buzunar ca să-ți cânte Carmen de la Sălciua la nuntă

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică de petrecere din țară și ori de câte ori merge să cânte la evenimente, reușește să facă un adevărat spectacol.

12 ian. 2023, 15:01

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate și căutate cântărețe de muzică de petrecere, din România, iar oamenii o solicită la evenimente importante sau concerte și scot bani mulți din buzunare pentru a se distra pe muzica ei.

Tariful artistei diferă în funcție de petrecerea la care este chemată să facă show, de la nunți și botezuri, până la petreceri private.

Citiți și: Ce spune Carmen de la Sălciua despre femeile care fac OnlyFans: „Dumnezeu este supărat, faceți ceva greșit”

Cât câștiga Carmen Sălciua în vara anului trecut la o nuntă sau botez

Cei care se căsătoresc anul acesta, trebuie să știe că artista cerea în vara anului 2022, suma de 4.500 de euro dacă venea însoțită de colegul ei, Nelu Popa. Suma este foarte mare pentru oamenii de rând, dar ceea ce este important de menționat e faptul că cei doi artiști au o reputație foarte bună în privința onorării evenimentelor. Își respectă mereu înțelegerile pe care le au cu organizatorii., conform spynews.ro

Între timp, probabil că artista și colegul ei și-au schimbat tariful pe care îl aveau anul trecut pentru a cânta la evenimente de tip nuntă sau botez. În această perioadă, cântăreața are numeroase evenimente în Spania, potrivit anunțurilor sale pe care le-a făcut recent pe pagina sa de Facebook.

Cântăreața a format un cuplu cu celebrul Culiţă Sterp, dar cuplul s-a destrămat şi ambii artişti şi-au refăcut vieţile. În prezent, Carmen de la Sălciua trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Marian Corcheș, bărbatul cu care s-a căsătorit anul trecut în secret, deoarece amândoi și-au dorit o ceremonie religioasă restrânsă.

Anunțul a fost făcut de ea, pe pagina sa de Instagram, acolo unde a postat și o fotografie în care apare îmbrăcată în rochie de mireasă, alături de soțul ei.

„În urmă cu câteva zile vă spuneam că vor veni ceva zile frumoase în viața mea. Ei bine, a sosit momentul să vă spun că astăzi mă mărit”, a scris aceasta pe rețeaua de socializare.

De Crăciun, artista a decis să nu cânte la niciun eveniment și să se bucure de timpul petrecut cu familia sa. Carmen de la Sălciua le-a povestit fanilor că de 15 ani a cântat în fiecare zi a Crăciunului.

„De 15 ani încoace prima zi de cântat și următoarele le petreceam la cântat…Acum am schimbat puțin situația …și mă bucur ca un copil mic de sărbătorile în familie! Am realizat fiind în preajma lor …că iubirea lor e cea mai sinceră de pe acest pământ!”, a scris Carmen de la Sălciua pe rețelele de socializare.

Citiți și: Carmen de la Sălciua dezvăluie singura sa dorinţă pentru 2023: „Dacă ajută Dumnezeu, ar fi minunat!”