Dorian Popa este în doliu! Artistul și-a plâns durerea pe internet: ”Oriunde te-a dus Dumnezeu, tot al nostru rămâi”

Cântărețul s-a filmat în lacrimi pe rețelele de socializare după ce un prieten a murit într-un accident tragic. Este vorba despre polițistul de 30 de ani de la Brigada Rutieră.

26 feb. 2021, 15:46
Dorian Popa este în doliu! Artistul și-a plâns durerea pe internet: ”Oriunde te-a dus Dumnezeu, tot al nostru rămâi”

Dorian Popa este în doliu! Polițistul s-a stins din viață în urma unui accident dramatic care a avut loc seara trecută, chiar în fața Palatului Parlamentului. În urma accidentului, bărbatul de 30 de ani a murit pe loc. Ionuț Negrilă făcea parte din Brigada Rutieră de 10 ani.

Vestea morții polițistului l-a afectat pe Dorian Popa, care s-a emoționat. Cântărețul a povestit în lacrimi cum amicul său l-a ajutat și l-a învățat să devină un șofer mai responsabil, conform click.ro.

Dorian Popa este în doliu

„Oriunde te-a dus Dumnezeu, tot al nostru rămâi. Harnic și frumos și extrem de bun profesionist. Te iubesc. Este pentru unul dintre puținii prieteni adevărați pe care îi am, pentru un polițist adevărat, pentru un polițist dedicat, pentru un polițist medaliat, pentru un prieten polițist care m-a învățat să nu mai fiu dobitoc la volan. Te iubesc, Negrilă, ești cu mine aici”, a declarat Dorian Popa pe Instagram.

Citește și: Cum a fost prins fiul lui Ilie Dumitrescu. Tânărul s-a îndrăgostit de polițista care îl fila, iar mesajele sunt acum probe

Martorii de la fața locului spun că decesul ar fi survenit după ce el ar fi forțat semaforul, intrând astfel în coliziune cu un autoturism avariat și el, în timp ce alții spun că agentul s-ar fi aflat pe o singură roată a motorului atunci când ar fi pierdut controlul.