Ce alimente periculoase se vând în piaţă. Experimentul făcut de medicul Adina Alberts VIDEO

Adina Alberts trage un semnal de alarmă cu privire la legumele şi fructele care se vând pe piaţă. Pentru că sunt extrem de benefice pentru organismul nostru şi avem nevoie pentru a ne lua diverse vitamine, medicul a făcut un experiment și a măsurat nivelul de nitrați din mai multe legume de pe piață.

RomaniaTV.net
16 iul. 2020, 18:29
Ce alimente periculoase se vând în piaţă. Experimentul făcut de medicul Adina Alberts VIDEO

#SanatateaTAPrioritateaMEA

Susțin din tot sufletul producătorii locali de produse agroalimentare! Dar, de asemenea, susțin cu tărie necesitatea controlului de către autorități a nivelului de pesticide și îngrășăminte chimice utilizate în agricultură!„, este mesajul transmis de Adina Alberts.

#SanatateaTAPrioritateaMEA

Susțin din tot sufletul producătorii locali de produse agroalimentare! Dar, de asemenea, susțin cu tărie necesitatea controlului de către autorități a nivelului de pesticide și îngrășăminte chimice utilizate în agricultură! #GreenTest #MancareSanatoasa #SanatateaTAPrioritateaMEA

Publicată de Dr Adina Alberts pe Miercuri, 15 iulie 2020

Dr. Adina Alberts îţi spune cum să porţi corect masca de protecţie dacă ai ochelari

Purtarea măştii de protecţie atunci când ai ochelari nu este cel mai plăcut lucru. Şi asta întrucât, dacă nu este aşezată corect, lentilele aburesc foarte uşor. Medicul Adina Alberts a explicat, pentru wowbiz.ro, cum trebuie pusă masca de purtătorii de ochelari, astfel încât aceştia să nu se confrunte cu neplăcuta problemă a aburirii.

Atenţie la ce cumpăraţi, pepenii de pe piaţă pot fi toxici. Trucul prin care să-ţi dai seama dacă pepenele ales este sănătos

Aerul cald expirat pe nasul și pe gura acoperite de mască se condesează la contactul cu lentilele mai reci ale ochelarilor. De aceea este foarte importantă aşezarea corectă măştii.

O mască de unică folosință chirurgicală are în partea de sus inserată o lamelă fină de metal, astfel încât, atunci când o așezăm pe nas, aceasta trebuie să fie fixată foarte bine pe conturul piramidei nazale. Ochelarii vor fi puși deasupra măștii, în acest fel putem să purtăm masca mult timp fără ca lentila ochelarilor să se aburească”, explică reputatul medic estetician.