Ce SUPERSTIŢII au Giulia Anghelescu, Diana Matei, Andreea Mantea şi Ellie White de când sunt ÎNSĂRCINATE

Giulia Anghelescu, Diana Matei, Andreea Mantea şi Ellie White sunt doar câteva dintre vedetele care se pregătesc să aducă pe lume copii. Dacă unele dintre ele mai au deja acasă o binecuvântare din partea lui Dumnezeu, unele fiind la prima sarcină nu ştiu ce să mai facă, pentru ca micuţii să ajungă sănătoşi acasă. Cei de la portalul online ziarulring.ro au realizat un top cu superstiţiile vedetelor care mai au puţin şi nasc.

RomaniaTV.net
27 mart. 2015, 11:56

Giulia Anghelescu mai are doar trei săptămâni şi va aduce pe lume şi cel de-al doilea copil al său. Mai exact, artista îi va dărui fetiţei sale un frăţior. Pentru că din vechi strămoşi se ştie faptul că până când copilul nu se naşte, părinţii nu trebuie să îi cumpere hăinuţe, şi Giulia Anghelescu respectă cu sfinţenie această vorbă.

Însarcinată în 6 luni, Giulia Anghelescu este în pericol! Artista se destăinuie: „Nu mai vreau!”

Diana Matei este însărcinată în şase luni cu celebrul violonist al Tarafului Cleante, Marian Cleante. Pentru că din păcate, artista a mai pierdut o sarcină după ce a împărtăşit bucuria cu toţi apropiaţii, acum de când a aflat că este însărcinată din nou a încercat să ascundă acst lucru, pentru a nu-i face rău fătului.
 
 
Andreea Mantea este cea mai superstiţioasă mămică din showbiz-ul autohton. Fiindcă nu vrea ca bebeluşul ei să fie deocheat de cineva sau să păţească ceva rău, imediat după naştere, Andreea Mantea va chema preotul pentru a-i spune câteva rugăciuni micuţului şi a putea astfel intra în contact cu diferite persoane, până la botez.

Dacă colegele sale sunt printre cele mai superstiţioase vedete din ţară, Ellie White se află la polul opus. Cântăreaţa nu crede în superstiţii sau alte fenomene paranormale sau mistice, ci este convinsă că totul depinde de sănătatea mamei. Pentru că mai are aproximativ două luni, până la naştere, Ellie White nu va mai susţine niciun concert, astfel oferindu-i bebeluşului toată energia sa.

Citeşte şi  Acesta este MOTIVUL pentru care Andreea Mantea se TEME de NAŞTERE: „Simt că o să mor şi o să…”