Ce surpriză deosebită i-a făcut Tzancă Uraganu, iubitei lui Alina Marymar. Bruneta început să plângă de ziua ei

Celebrul manelist Tzancă Uraganu își iubește logodnica mai mult ca orice pe lumea asta și nu îi este teamă niciodată să o arate, de fiecare dată când are ocazia.

08 iun. 2022, 18:27
Ce surpriză deosebită i-a făcut Tzancă Uraganu, iubitei lui Alina Marymar. Bruneta început să plângă de ziua ei

De ziua Alinei Marymar, Tzancă Uraganu i-a făcut un cadou la care bruneta nu s-a așteptat nici măcar o secundă. Manelistul i-a organizat o petrecere la care alte domnișoare doar visează. Dar, surpriza a venit imediat după marele eveniment.

Tzancă Uraganu i-a făcut o surpriză de proporții Alinei Marymar, de ziua ei

La evenimentul organizat de ziua Alinei Marymar au fost prezente nume grele din lumea showbiz-ului românesc, cum ar fi Bianca Drăgușanu, Alex Velea, Omar Arnaout, Roxana și Florin Salam.

Citește și: Tzancă Uraganu îl demolează pe Nicolae Guţă pentru că o lasă pe Sorina să moară! „I-ai luat toţi banii atâţia ani de zile! Măcar acuma să faci şi tu un gest şi să nu o laşi să moară!”

Invitații au dansat până dimineață iar în centrul atenției a fost, bineînțeles, focoasa brunetă care și-a etalat formele. După petrecere, Alina Stoican a avut parte de un nou moment emoționant. Imagini cu ea și Tzancă Uraganu, dar și un mesaj au fost afișate pe un centru comercial important din București.

Alina Marymar și-a stăpânit cu greu emoțiile. Dar, apoi, bruneta a împărtășit momentul cu fanii săi de pe Instagram și i-a făcut și ea, la rândul ei, o declarație de dragoste partenerului său de viață.

Alina Marymar, celebru make-up artist de la noi din țară, are o relație cu manelistul Cei doi par să fie mai fericiți ca niciodată împreună, având în vedere ipostazele în care se afișează pe Internet.

„Nu mai am cuvinte, fericirea mea, dragostea mea bună, te iubesc! Doamne… inima mea!”, a scris Alina Marymar pe Instagram.

Tzancă Uraganu a vorbit despre nuntă

Artistul și iubita lui sunt împreună de ceva timp și având în vedere că se iubesc așa de mult, fanii lor se întreabă când urmează să se căsătorească.

Astfel, direct de la nunta lui Florin Salam, acolo unde Tzancă a fost întrebat dacă vrea sau nu să se căsătorească cu Alina Marymar, cântărețul a fost discret în declarații, explicând că lasă totul la voia întâmplării.

„Vedem, vedem, când o da Dumnezeu, vedem!”, a mai spus Tzancă Uraganu, pentru CANCAN.

Citește și: Gafa incredibilă făcută de Tzancă Uraganu, la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre. Toată lumea s-a uitat la el uimită. FOTO

Chiar dacă situația civilă a lui Tzancă este una demnă de statusul „complicated”, manelistul a apărut cu iubita la nunta lui Florin Salam. I-a urat numai de bine, vizibil emoționat, s-a prezentat în Ferrari-ul roșu ca focul și a făcut furori, la propriu.