Ce talismane ţi se potrivesc în funcţie de zodie

Dintotdeauna  oamenii au folosit fel şi fel de talismane pentru a le aduce noroc. Şi, atunci, de ce nu ai folosi talismanul potrivit zodiei tale?

RomaniaTV.net
07 iun. 2014, 19:29
Ce talismane ţi se potrivesc în funcţie de zodie

Iată ce talismane ţi se potrivesc, în funcţie de zodie.

Berbec

Semn de foc, pentru ţine sunt potrivite culorile puternice (roşu, portocaliu). Simbolurile tale norocoase sunt soarele, luna şi stelele. Pentru femei sunt recomandate bijuteriile cu rubine. Dacă eşti adeptul artei feng shui, poţi încerca simbolul budist tibetan dorje.

Taur

Metalul preferat al lui Venus, zeiţă care veghează zodia Taurului, era cuprul. De aceea, accesoriile tale norocoase ar trebui să fie din cupru. Însă orice alt metal este la fel de binevenit, pentru că eşti un semn de pământ, iar metalul îşi are sursă în pământ. O potcoavă deasupra uşii îţi va aduce noroc.

Gemeni

Semn de aer, ţie îţi poartă noroc orice zboară: păsări, fluturi, libelule. De asemenea, îţi poţi pune acasă sau la birou, pene. Pentru a alungă ghinionul este indicat să ai tot timpul la ţine o oglindă.

Rac

Semn de apă, ţie îţi poartă noroc orice înoată: peşti, steluţe de mare, delfini şi orice alte simboluri legate de apă. Colierele de perle sau de scoici îţi aduc noroc, iar pentru succesul în carieră sunt bijuteriile din argint în formă de luna.

Citeşte mai mult pe sfatulpărinţilor.ro.