Ce tarif are Bogdan de la Ploieşti. Suma pe care o cere pentru 90 de minute de cântat

Ce tarif are Bogdan de la Ploieşti. Este unul dintre cei mai apreciaţi şi solicitaţi cântăreţi de manele din România, iar suma pe care o cere este pe măsură. Chiar şi aşa, artistul are o mulțime de evenimente programe în perioada următoare.

04 mai 2023, 17:31
Ce tarif are Bogdan de la Ploieşti. Suma pe care o cere pentru 90 de minute de cântat
Ce tarif are Bogdan de la Ploieşti

Ce tarif are Bogdan de la Ploieşti. Cântărețul de manele face o mulțime de bani din activitatea sa și nu face un secret din asta. Iubitul Cristinei Pucean muncește din greu cu trupa lui, dar și veniturile sunt pe măsură.

Ce tarif are Bogdan de la Ploieşti

Artistul nu se sfiește să ceară 8.000 de euro pentru un program muzical de doar o oră jumătate. Este costul doar pentru un show în București, căci, în afara Capitalei, tariful crește. Se adaugă drum, hotel, astfel că suma poate ajunge lejer la 9.000 de euro.

Mă scuzați, am vorbit acum cu producătorul meu și cu managerul meu și am făcut o mică greșeală. Este 8.000 o oră jumătate”, a zis Bogdan de la Ploiești pe Tiktok.

Unii internauţi spuneau că sunt prea mulți bani, iar alții voiau să știe ce anume oferă de suma respectivă. ”Ce știi să faci pentru banii ăștia. Nu cred că îi dă cineva… Dar în fine”, a zis cineva în comentarii. Manelistul a răspuns: ”Am full 2023… aproape zi de zi… calculează tu. Am peste 200 evenimente luate deja … calculati voi. Am peste 200 evenimente luate deja … calculati voi”.

Citeşte şi: Ar putea fi despărțirea anului. Ce se întâmplă între Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean? Și-au dat unfollow reciproc

Bogdan de la Ploieşti, fantezii cu Bianca Drăguşanu

Bianca Drăgușanu: Ai fost cu mai multe fete în același timp?

Bogdan de la Ploiești: Nici nu știu ce să mai zic, că eu mai am și o problemă. Eu când beau uit tot ce am făcut. Nu mai știu ce s-a întâmplat. Păi am fost și cu 17 odată.

Bianca Drăgușanu: Dar mai ții minte cum le cheamă?

Bogdan de la Ploiești: Nu mai știu nici cum arată. Am făcut tot felul de nebunii de astea, nu știu. Practic întrebarea asta este dacă Bogdan mai ai fantezii sau nu mai ai fantezii, eu așa o văd. Păi nu prea mai am fantezii, le-am cam făcut pe toate, am copilărit mult de tot, eu sunt un copil mai bătrân. Le-am făcut pe toate.

Bianca Drăgușanu: Ai avut vreodată un vis erotic cu o vedetă din România?

Bogdan de la Ploiești: Da, cu tine, când eram mai mic.

Bianca Drăgușanu: Dar nu cred că era vorba despre mine. Glumești, nu?

Bogdan de la Ploiești: Cum să glumesc cu asta pe mână? Nu, dar am visat și alte persoane. Cu toții visăm, nu? Acum îți dai seama că m-am trezit, m-am spălat pe ochi și m-am dus să fac piața.