Ce tarif are Irina Loghin pentru un show, în 2024. Motivul pentru care artista refuză să doarmă în hotel după spectacole

La aproape 85 de ani, Irina Loghin are agenda plină. Este solicitată la o mulțime de spectacole, dar și evenimente private. Îi place să-și încânte auditoriul nu doar cu cântece, dar și cu bancuri, iar publicul pur și simplu o adoră.

17 ian. 2024, 09:51
Ce tarif are Irina Loghin pentru un show, în 2024. Motivul pentru care artista refuză să doarmă în hotel după spectacole

Irina Loghin are un timbru vocal unic, un repertoriu diversificat, o energie și o stare de spirit excepționale cu care-i „molipsește” pe cei din jur. Organizatorii de evenimente o solicită frecvent în show-urile lor, știind din capul l0cului că show-ul va fi un succes. În plus, artista nu are tarife exorbitante.

Ce tarif are Irina Loghin la evenimente

Irina Loghin are și acum, la 84 de ani, un succes imens, se numără printre favoriții spectatorilor și în 2024. Are și un onorariu bun, în jur 2.000 de euro pentru un recital, la nunți. Dar merită, căci, de banii aceștia, Irina Loghin spune și bancuri, știe cu zecile! Lumea se simte bine și o cheamă mereu, este o artistă care și-a păstrat fanii, fiind prezentă și în online, pe conturile sociale, unde postează și momente frumoase din viața de familie”, a declarat un organizator de evenimente pentru Playtech.

Același organizator de evenimente a dezvăluit și faptul că artistei nu-i place să doramă în hoteluri și, deși are cameră rezervată, preferă ca, după spectacol, să plece acasă.

Citeste si Irina Loghin, dezvăluiri emoționante despre mama sa: ”Ea nu s-a lăsat cu capul gol niciodată, nici măcar în fața fraților mei. Niciodată nu am văzut-o în pijama”

Atunci când are spectacole în afara Bucureștiului, dacă este într-un oraș mai apropiat, Irina Loghin nu doarme la hotel, deși primește o cameră, la fiecare eveniment. O ține să se mai odihnească, să se schimbe, dar nu să și doarmă, peste noapte. După ce și-a terminat programul artistic, ea se grăbește să ajungă acasă, la vila ei din București, unde este așteptată de soț. Are un impresar, care o ajută cu absolut tot, este și șofer și bodyguard, este de toate, un om tare de treabă”, a dezvăluit sursa citată.

Niciun eveniment fără bancurile Irinei Loghin

Nu mai e un secret că Irina Loghin își distrează adesea colegii de breaslă cu bancuri despre bătrâne, soți înșelați, pensii și blonde. Unul dintre bancurile pe care le spune frecvent este următorul:

Erau două babe, foarte babe, în marele cimitir Bellu. După ce au depus flori, la mormintele răposaților, pentru că nu se cunoșteau între ele, una zice: ”Tu câți ani ai? Eu am optzeci. Dar, tu câți ani ai? Eu am nouăzeci si nouă. Aoleuuuu, păi și te mai duci acasă?”.

Citeste si Irina Loghin ar fi fost îndrăgostită de un coleg de scenă, renumit printre artiștii români! Zvonurile care au stârnit curiozități