Irina Loghin ar fi fost îndrăgostită de un coleg de scenă, renumit printre artiștii români! Zvonurile care au stârnit curiozități

Toți românii știu cine este Irina Loghin și mulți o iubesc pentru talentul ei muzical. Artista are 84 de ani, dar arată și se simte la fel de bine ca acum 20 de ani! Renumita cântăreață este căsătorită și are trei copii, însă aceasta ar fi fost îndrăgostită de un coleg de scenă, în urmă cu multă vreme.

24 nov. 2023, 19:42
Irina Loghin ar fi fost îndrăgostită de un coleg de scenă, renumit printre artiștii români! Zvonurile care au stârnit curiozități

Irina Loghin este foarte iubită de români și încă este chemată la nenumărate evenimente, datorită vocii sale deosebite, dar și a energiei de care dă dovadă de fiecare dată când urcă pe scenă.

Citește și Saveta Bogdan, reacție virulentă după ce Irina Loghin a fost înjosită și alungată de pe scenă, chiar de prezentatoarea evenimentului: „Poate o voi întâlni în viața mea și voi avea o discuție cu ea”

Irina Loghin, în vârstă de 84 de ani, este căsătorită de peste 48 de ani cu Ion Cernea, în vârstă de 87 de ani.

Cei doi au împreună doi copii, Irinuca, în vârstă de 44 de ani și Ciprian care are 47 de ani.

Deși are o familie foarte fericită, la un moment dat, s-a speculat faptul că Irina Loghin era ”prea apropiată” de un coleg de scenă, în urmă cu multă vreme.

În urmă cu 10 ani, s-a zvonit că Irina Loghin s-ar fi iubit cu Benone Sinulescu.

Odată cu decesul artistului, care a avut loc pe data de 18 noiembrie 2021, a revenit „motivul” aventurii dintre ei.

Cei doi au avut zeci de spectacole împreună, turnee și, așa cum s-a întâmplat și în cazul Stelei Popescu și lui Arșinel, fanii i-au „cuplat”.

În urmă cu câțiva ani, regretatul cântăreț spunea, despre subiect:

„Când ne-am cunoscut eu eram deja vedetă la marele Ansamblu Ciocârlia. Irina Loghin şi Maria Ciobanu au venit să dea concurs. Erau foarte multe concurente, dar ele au luat concursul. Ideea cu duetele a fost a mea, deşi ea a spus că ideea a fost a ei. Am cântat la Ateneul Român cu ea şi am avut un succes imens şi ni s-a suit la cap.

Te referi cum au început duetele cu Irina Loghin sau te referi la… altceva? Dacă iubirea a fost ascunsă, să rămână aşa. Nu a fost… că dacă ar fi fost… nu am avut nimic serios cu ea. Am trăit o poveste artistică… şi de dragoste, că melodiile au fost şi de dragoste”, declara Benone Sinulescu.

Vezi și Elena Merișoreanu a explodat! Cum a intervenit în scandalul în care e implicată Irina Loghin: „O luam de gât și o dădeam afară”

Gheorghe Turda: ”Era adulat de femei”

De altfel, în cadrul unui interviu, Gheorghe Turda (75 de ani) a spus faptul că Irina Loghin nu l-a iubit pe Benone Sinulescu ca bărbat, ci ca artist:

„Benone Sinulescu a fost foarte iubit, ca artist, da, era adulat de femei. Cu Irina Loghin, cu care a fost coleg de scenă, nu a format însă un cuplu, erau prieteni buni. Irina nu a fost îndrăgostită de Benone, l-a plăcut ca artist, ca bărbat, mai puțin.

Au avut chimie pe scenă, poate că oamenii îi percepeau și ca un cuplu, dar nu a fost așa, știu toți din lumea muzicii populare că erau amici și atât”, a spus Gheorghe Turda pentru Playtech Știri.