Irina Loghin, dezvăluiri emoționante despre mama sa: ”Ea nu s-a lăsat cu capul gol niciodată, nici măcar în fața fraților mei. Niciodată nu am văzut-o în pijama”

Irina Loghin susține că a moștenit de la mama sa să fie un om corect și cinstit. Artista a povestit că mama sa a trăit până la vârsta de 82 de ani și are doar cuvinte de laudă la adresa ei. ”Totdeauna ea avea o glumă de spus, o șotie”, spune Irina Loghin.

09 dec. 2023, 10:44
Irina Loghin, dezvăluiri emoționante despre mama sa: ”Ea nu s-a lăsat cu capul gol niciodată, nici măcar în fața fraților mei. Niciodată nu am văzut-o în pijama”

Îndrăgita interpretă de muzică populară Irina Loghin a vorbit în cadrul unui interviu acordat lui Dan Negru despre părinții ei. Artista a povestit că mama ei era o femeie modestă, dar cochetă. Se aranja mereu de lăsata secului și nu s-a lăsat niciodată cu capul gol sau în camasă de noapte, mai ales în fața ei sau a fraților săi.

„ O visez de multe ori. De fiecare dată, de lăsata secului, mama se gătea. Ea nu s-a lăsat cu capul gol niciodată, nici măcar în fața fraților mei. Niciodată nu am văzut-o pe mama într-o cămașă de noapte sau pijama .”, a declarat Irina Loghin.

Citește și: Irina Loghin, fără inhibiții la 84 de ani! Marea artistă s-a afișat în costum de baie, alături de fiu, în Dubai

”Era foarte cochetă, fusese regina balului de la noi din comună cu un costum popular lucrat chiar de ea. Avea o bentiță din catifea verde pe frunte… Erau foarte dibace femeile care țeseau și acum am țesături. Ne-a învățat și pe noi să țesem ca să avem zestre de măritat”, a povestit interpreta de muzică populară, Irina Loghin la „Rețeaua de idoli”.

Irina Loghin susține că a moștenit de la mama sa să fie un om corect și să facă atmosferă bună în jurul ei.

„ Tot timpul îi simt și pe mama și pe tata. Am moștenit de la mama, în primul rând, să fiu corect. Am moștenit să fac atmosferă cu cei care mă întâlnec. Era simpatică mama, extraordinar! Ne amuzam în fiecare seară. Totdeauna ea avea o glumă de spus, o șotie. În momentul în care povestea, o făcea cu satiră. Era haioasă. A trăit până la 82 de ani și era foarte modestă. În momentul în care îi spunea cineva de mine că m-a văzut la televizor, nu se lăuda niciodată. Spunea că e har de la Dumnezeu.”, a mai spus Irina Loghin, potrivit spectacola.ro.

Citește și: Irina Loghin ar fi fost îndrăgostită de un coleg de scenă, renumit printre artiștii români! Zvonurile care au stârnit curiozități