Ce tarif are Pepe pentru un concert în 2022. Suma de bani nu este pentru orice buzunar

După doi ani de pandemie, mulți artiști s-au văzut nevoiți să își mărească tarifele, având în vedere că nu s-au ținut concerte. Printre ei se află și Pepe.

11 iun. 2022, 14:55
Ce tarif are Pepe pentru un concert în 2022. Suma de bani nu este pentru orice buzunar

În timpul pandemiei de COVID-19 concertele și evenimentele au fost anulate. Dar, după relaxarea măsurilor și încheierea pandemiei, cântăreții și-au putut relua evenimentele, iar bineînțeles că e cazul și lui Pepe.

Ce tarif are Pepe pentru un concert în 2022. Este mult peste alți artiști

În cazul în care doriți să-l aveți la evenimentul vostru, atunci trebuie să știți și ce sumă cere pe un concert. Potrivit Ego.ro, Pepe ia pentru un concert suma de 4500 de euro.

De banii aceștia, artistul promite un show de zile mari. Cântărețul va veni alături de band-ul lui și va face publicul să stea în picioarele și să cânte fiecare vers din melodiile lansate de el.

În această vară, Pepe are deja programate o mulțime de evenimente. El a fost chemat în toată țara pentru a susține concerte în fața a mii de oameni.

Citește și: Ce a făcut Pepe, la o zi după ce a devenit, în premieră, tată de băiat. Imaginile s-au viralizat

„Dacă după pandemie tarifele vedetelor au mai scăzut, iar unii cântăreți sunt solicitați foarte rar, Pepe se numără printre artiștii cu cele mai bine plătite spectacole, vara aceasta, având un tarif de 4.500 de euro. E foarte bine cotat. Face show, cu muzică latino, cu piesele de dragoste, este invitat și la petreceri, în discoteci și în cluburile de noapte. Se pare că de acum va lua avionul la spectacolele din țară, pentru a ajunge cât mai repede acasă, la bebeluș”, au spus apropiații cântărețului pentru Ego.ro. 

Pepe a devenit, pentru prima dată, tată de băiat

Cu doar câteva zile în urmă Yasmine Ody, iubita lui Pepe, a născut un băiețel. Bebelușul este primul fiu al artistului. El mai are două fete cu Raluca Pastramă.

Citește și: Pepe, fotografiat în braţele altei femei. Cum a reacţionat Yasmine, noua iubită a artistului

„Mulţumesc pentru urările transmise lui Pepe Junior. 23 de ani am aşteptat acest moment. Toată lumea întreabă de ce nu îl arăt. Pentru familia Pepe Online, le-am dat imagini cu băiețelul, cu noi din spital. N-am vrut să le fac publice. Știam că le preia toată presa. Am zis să rămână în familie, că așa-i frumos. Toate la timpul lor. Să mai treacă o perioadă, poate câteva zile, câteva ore, câțiva ani. Nu ne plac lucrurile grăbite. În familie se împart și necazurile și bucuriile. El e pe zi ce trece mai frumos, se schimbă de la o zi la alta”, a spus Pepe, pe Youtube.