Ce a făcut Pepe, la o zi după ce a devenit, în premieră, tată de băiat. Imaginile s-au viralizat

Veste mare în lumea muzicii din România! Pepe a devenit, marți, tată pentru a treia oară, în premieră de băiat. Iată ce a făcut astăzi artistul, la doar o zi de la marele eveniment.

08 iun. 2022, 17:22
Ce a făcut Pepe, la o zi după ce a devenit, în premieră, tată de băiat. Imaginile s-au viralizat

Iubita lui Pepe, Yasmine Ody, a născut un băiețel perfect sănătos, ar proaspătul tătic este în al nouălea cer de fericire. Astăzi artistul  și-a petrecut timpul în compania fiicei sale mai mici, Rosa.

Pepe s-a dus la serbarea fiicei sale, la o zi după ce a venit pe lume primul lui băiat

Astăzi, Pepe a însoțit-o la serbare și a făcut publice pe Instagram filmările de la ,momentul prezentat de fetița sa, Rosa. Artistul, care a devenit și tată de băiețel, se pare că a rămas la fel de implicat și în viața fetelor pe care le are cu Raluca Pastramă.

Cântărețul are două fete din căsnicia cu Raluca Pastramă. Artistul a declarat mereu că Rosa și Maria sunt cele mai importante persoane pentru el. Mezina și tatăl ei au cântat împreună.

Citește și: Pepe este tată de băiat! Yasmine Ody, iubita artistului, a născut la o clinică din Capitală

„E cea mai frumoasă colaborare, aceasta cu fiica mea. Eu am o relație specială cu fetițele mele. Nu fac diferențe între ele. Rosa e mai artistă așa, cealaltă e mai sportivă.

S-a început școala, le-am dus la școală, Rosa m-a întrebat dacă vreau să stau cu ea. Azi urcam piesa pe YouTube. Urmează promovarea piesei, am dezvoltat un pic studioul ca să aduc band-uri, în pandemie am descoperit online-ul. Este important să privești partea plină a paharului și să faci lucruri”, a spus Pepe.

Ce nume a primit fiul lui Pepe

În urmă cu ceva vreme, artistul a spus ce nume va alege pentru băiatul lui, în la Antena Stars, într-un interviu. Băiețelul va purta numele tatălui cântărețului.

„Vine și Pepe… tare, din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?! Cine ar putea să îi pună numele copilului lui ”Pepe”, nu eu?! Două luni mai are, două luni și un pic”, declara recent artistul.

Citește și:  Pepe, fotografiat în braţele altei femei. Cum a reacţionat Yasmine, noua iubită a artistului

Așadar, prezentatorul de la ”Te cunosc de undeva” a mărturisit că fiul său îi va purta numele. Din punctul lui de vedere, acest nume este unul unic și cât se poate de modern, așa că cine ar fi fost mai în măsură să își numească fiul ”Pepe”, dacă nu el?!