Pepe, fotografiat în braţele altei femei. Cum a reacţionat Yasmine, noua iubită a artistului

Pepe va fi noul coleg al Alinei Puşcaş la emisiunea "Te cunosc de undeva". Cei doi au făcut o şedinţă foto incediară. Cu toate acestea, artistul spune că Yasmine, femeia care urmează să-l facă tătic pentru a treia oară, nu este deloc geloasă şi că este foarte sigură de iubirea pe care i-o poartă.

25 mart. 2022, 18:35
Pepe, fotografiat în braţele altei femei. Cum a reacţionat Yasmine, noua iubită a artistului
Pepe, fotografiat în braţele altei femei. Cum a reacţionat Yasmine, noua iubită a artistului

Pepe, fotografiat în braţele altei femei. Pozele  în care artistul zâmbeşte şi pare foarte fericit sunt făcute alături de Alina Puşcaş, cea împreună cu care va prezenta emisiunea „Te cunosc de undeva”.

Pepe, fotografiat în braţele altei femei

Pepe şi Alina Puşcaş au început filmările pentru noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”. Artistul i-a luat locul de coprezentator lui Cosmin Seleşi. Cântăreţul şi Alina Puşcaş au participat la o şedinţă foto incendiară, iar imaginile au fost făcute publice. Artistul spune că Yasmine, cea lângă care şi-a găsit din nou fericirea după divorţul de Raluca Pastramă,  este sigură de iubirea pe care i-o poartă şi este convins că nu se va supăra din cauza fotografiilor cu Alina Puşcaş.

Citeşte şi Reacţia Oanei Zăvoranu după vestea că Pepe va avea un băieţel: „În prezent şi în viitor”

„Sunt încântat de propunerea postului şi vă spun cinstit că vin cu un avantaj din start: cunosc foarte  bine acest proiect! De-a lungul timpul am trecut prin toate ipostazele – concurent, invitat special, jurat, iată, acum şi prezentator… doar regizor mai lipseşte să fiu! Vin la platou ca acasă şi asta e cel mai important pentru mine.

După 16 sezoane, publicul ştie foarte bine care este atmosfera de la platou –o joacă şi o distracţie încă de când intrăm pe uşă, dimineaţa şi până seara, când ne revedem la machiaj pentru a „restitui” personajele! De munca din spatele fiecărui rol nu mai spun nimic, pentru că ştiţi deja cât se chinuie fiecare concurent la repetiţiile de canto, actorie sau dans, pentru fiecare gală” , a mărturisit Pepe, potrivit retetesivedete.ro

Artistul nu e străin deloc de această emisiune, a fost și concurent și jurat și invitat special. Iar acum va experimenta și postul de prezentator.

„Sunt singurul care am câştigat două trofee şi am ieşit de trei ori pe locul al doilea. Şi, aşa cum mă ştiţi, mă voi bucura din plin de noul rol, pentru că eu, dacă nu zâmbesc, nu sunt Pepe!”, a mai completat artistul.

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! va avea premiera în curând la Antena 1. Show-ul prezentat de Alina Puşcaş şi Pepe şi jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan promite să fie unul cu mari surprize, multă voie-bună şi transformări fabuloase.

Citeşte şi Pepe, dezvăluiri extrem de sincere despre relația cu foștii nași de nuntă, Andra și Cătălin Măruță: „Ne certăm și cu finii?”