Ce tarif au Romică Ţociu şi Cornel Palade pentru un show de o oră. Cum se împart banii

Romică Țociu (60 de ani) și Cornel Palade (69 de ani) formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri de comedianţi din România. Cei doi sunt parteneri de scenă de peste 33 de ani.

27 sept. 2022, 17:35
Ce tarif au Romică Ţociu şi Cornel Palade pentru un show de o oră. Cum se împart banii
Ce tarif au Romică Ţociu şi Cornel Palade pentru un show de o oră. Cum se împart banii

Ce tarif au Romică Ţociu şi Cornel Palade pentru un show de o oră. Cei doi sunt solicitaţi la diverse evenimente, la care cer un tarif de 3.000 de euro pentru o oră. Romică Țociu a precizat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” că au existat momente când cei doi au prestat gratis, mai ales când a fost vorba despre prieteni.

Romică Țociu a primit casă de la Viorel Lis pe vremea când era primar: „A fost singurul care a ajutat artiştii. Niciodată nu ne-a cerut nimic”

„Nu luăm 3.000 de euro pe două ore, luăm 3.000 de euro pentru o oră. Nu intrăm în detalii. Mai există și prieteni în viață, există oameni care te-au ajutat de-a lungul vremii, care nu trebuie uitați. Pentru că, la vremea aia, când nu aveam de nici unele, te chemau, reușeau să te ajute cu o chestie, după care am ajuns și noi cine am ajuns și și-au căsătorit fetele, copiii. Cum era să cer bani unor oameni care te ajută? Unor oameni care, atunci, fără niciun gând și fără să insiști, s-au pus în slujba ta? Și, de foarte multe ori, ne-am dus la foarte multe evenimente pe prietenie, pentru că mai trebuie să existe și prietenie, nu numai bani. Banii nu sunt totul. Câteodată, pentru o mie de euro, să legi o prietenie superbă, nu se face să-i ceri”, a declarat Romică Țociu.

Romică Ţociu a dat cărţile pe faţă. De ce nu a mai fost văzut alături de Cornel Palade: „Important este că suntem sănătoşi”

Acesta a dezvăluit şi cum se împart banii şi dacă s-a certat vreodată cu Cornel palade din această cauză. „Nu ne-am certat niciodată de la bani pentru că am vorbit de la început. Tot ce se face, se împarte. Indiferent fiecare ce muncă face. Ăla că aduce spectacolul, ăla că scrie texte, ăla că îl concepe. Niciodată nu ne-am certat de la nimic”, a precizat Romică Ţociu.