Ce teamă are Theo Rose după ce va naște: „E singurul lucru de care mă bucur cu toată inima mea”

Ce teamă are Theo Rose după ce va naște. Artista se pregătește să devină mamă pentru prima dată, iar emoțiile sunt la cote maxime, deoarece se află pe ultima sută de metri. Cântăreața și iubitul ei, Anghel Damian, așteaptă cu nerăbdare să-și strângă copilul în brațe.

24 apr. 2023, 14:00
Ce teamă are Theo Rose după ce va naște: „E singurul lucru de care mă bucur cu toată inima mea”
Ce teamă are Theo Rose după ce va naște

Ce teamă are Theo Rose după ce va naște. Chiar dacă nu s-a simțit bine sau a fost ocupată cu evenimentele și filmările pentru filmul „Clanul”, artista nu și-a neglijat fanii, astfel că i-a ținut, în continuare, la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei.  Theo Rose le-a povestit cu ce pofte sau probleme s-a confruntat în sarcină, însă recent a dezvăluit și care este cea mai mare frică a ei.

Citește și: Schimbare de planuri pentru Theo Rose pe ultima sută de metri înainte să nască. Ce decizie radicală a luat vedeta

Ce teamă are Theo Rose după ce va naște

Theo Rose a recunoscut că se teme ca după naștere să nu-i piară pofta de mâncare, pe care a dobândit-o pe parcursul sarcinii și se simte bine așa, deoarece înainte nu avea poftă de mâncare deloc. „Buna ziua si vă salut din viața mea, unde eu sunt cam apatică. E greu să fiu femeie gravidă timp de 9 luni. Mă duc să mănânc, pentru că în sfârșit îmi place și mie să mănânc. Tare mi-e frică că după ce nasc revin la setările din fabrică. E singurul lucru de care mă bucur cu toată inima mea că nu știu dacă o să mai țină așa mult. În sfârșit îmi place să mănânc și mi-e poftă de mâncare”, a povestit Theo Rose pe rețelele sociale.

De-a lungul sarcinii, Theo Rose s-a confruntat cu mai multe probleme specifice femeilor gravide. „Am o viață….Azi noapte nu am închis un ochi. Copilul meu a avut niște, tantrum, nu știu cum se numește ăsta. Nu știu ce a avut. Poate să aibă criză direct din burtă? Întrebare pentru parentologi. Am filmat cam de la 9 și ceva așa, să zicem. Am filmat o secvență care nu avea în scenariu așa mult plâns. Bă, de oboseală și de rău ce îmi era, am plâns cu o poftă. De mila mea am plâns. Îmi era o milă de mine. Păcat că puteți să vedeți aceste secvențe abia în sezonul 3″, a mai dezvăluit Theo Rose.