Schimbare de planuri pentru Theo Rose pe ultima sută de metri înainte să nască. Ce decizie radicală a luat vedeta

Mai este foarte puțin până când Theo Rose va aduce pe lume un bebeluș, așa că ceasul ticăie. Pe ultima sută de metri artista a luat o decizie radicală cu privire la bebelușul ei.

19 apr. 2023, 13:45
Schimbare de planuri pentru Theo Rose pe ultima sută de metri înainte să nască. Ce decizie radicală a luat vedeta

Theo Rose este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară, tocmai pentru că de-a lungul carierei sale a reușit să adune o mulțime de oameni în jurul său. Faptul că este deschisă, mereu cu glumele la ea și pusă pe glume, o face să fie pe „lista albă” a mai multor români. Tocmai pentru că are o comunitate cât se poate de solidă, aceasta ține constant legătura cu fanii ei prin intermediul rețelelor de socializare.

Citește și: Dezvăluiri incendiare! Ce fel de relație are Theo Rose cu părinții lui Anghel Damian. „E o tipă foarte interesantă”

Așa cum ne-a obișnuit, Theo Rose este extrem de transparent, spunând lucrurile pe care le crede verde-n față și fără a le împacheta prea mult. Recent a avut o sesine de întrebări și răspunsuri într-un live pe pagina sa de Instagram. Dat fiind că mai este foarte puțin până când ea și Anghel Damian vor deveni părinți, internauții au fost foarte curioși să afle cine îi va ajuta să aibă grijă de bebeluș, mai ales în contextul în care amândoi sunt implicați în extrem de multe proiecte. Aceasta a dezvăluit că au găstit deja soluția pentru aceasta problemă.

„Are cine să mă ajute. Am stabilit că vine o doamnă pe timpul zilei, de luni până vineri, de dimineața, devreme, până seara. Ca să putem să ne mișcăm, dacă avem treabă în oraș. Ceea ce o să fie, că na, v-am zis că încep activitățile. Și mama, care s-a oferit să ne stea la dispoziție în weekenduri, când o să am cântări, să rămână și noaptea. Sau să mă mai odihnesc și eu nopțile și să stea ea.”, a spus Theo Rose, într-un live, pe Instagram.

Ce își dorește cel mai mult Theo Rose

Atunci când cineva se pregătește să aducă pe lume un bebeluș, toată lumea se întreabă cum va arăta acesta și cu cine va semăna. Întrebată cu cine crede că va semăna micuțul Sasha, Theo Rose a explicat că nu este deloc stresată din acest punct de vedere. De asemenea, aceasta a subliniat că aspectul fizic nu este atât de important și că speră să fie un copil bun și deștept.

„Eu cred că eu și Anghel semănăm foarte bine. Deci, cu oricine ar semăna copilul, sunt foarte relaxată în privința asta. Eu sper doar să fie un copil bun și deștept, să-l ducă capul. Cum arată e mai puțin important acum. Și dacă mă întrebați, sper să nu vrea să cânte.”, a mai spus Theo Rose.

Citește și: Vrea Anghel Damian să se căsătorească cu Theo Rose? A fost supus detectorului de minciuni: „Noi am vorbit despre asta”