Cum se înțelege Theo Rose cu mama lui Anghel Damian. Artista a dat cărțile pe față: „O tipă interesantă. Are o tinerețe care nu o să se piardă niciodată”

Theo Rose și Anghel Damian au o relație frumoasă și se pregătesc să devină părinți. În doar câteva luni își vor strânge băiețelul în brațe.

06 apr. 2023, 09:04
Cum se înțelege Theo Rose cu mama lui Anghel Damian. Artista a dat cărțile pe față: „O tipă interesantă. Are o tinerețe care nu o să se piardă niciodată”
Theo Rose a confirmat că este însărcinată. Cântăreaţa are de trei luni o relație cu regizorul Anghel Damian

În ultimele luni de zile, povestea de dragoste dintre Theo Rose și Anghel Damian a fost printre cele mai citite și discutate subiecte din presa mondenă. Cei doi au început să fie împreună la scurt timp după ce au ieșit din relații foarte lungi, iar la început mulți i-au criticat.

Anghel Damian a renunțat la o relație de nouă ani cu Lia Bugnar ca să fie cu Theo Rose, care, la rândul ei, i-a spus adio fostului său iubit. Cei doi au pășit înainte cu multă încredere, iar povestea lor a devenit foarte serioasă. Se înțeleg foarte bine și abia așteaptă să devină părinți.

Citește și Vrea Anghel Damian să se căsătorească cu Theo Rose? A fost supus detectorului de minciuni: „Noi am vorbit despre asta”

Mulți se întreabă și cum se înțeleg familiile celor doi. Theo Rose a spus adevărul despre cum e relația dintre ea și mama partenerului său de viață.

Artista și mama partenerului său au deja o conexiune puternică și, mai mult decât atât, mama lui Anghel Damian i-a impus și o condiție celei care îi va fi noră. Anca Damian a rugat-o pe Theo Rose să îi vorbească la per-tu, întrucât relația lor a ajuns deja la un alt nivel. Theo Rose are doar cuvinte de laudă la adresa mamei lui Anghel Damian. Solista spune despre viitoarea soacră că este o femeie interesantă, care iubește să călătorească și să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în jurul ei.

Citește și Theo Rose a terminat filmările pentru serialul „Clanul” și se pregătește să aducă pe lume primul copil: „Mă întorc cu copilul după mine”

„Mă înțeleg foarte bine cu ea. E o tipă foarte interesantă și îi spun tipă pentru că m-a rugat să-i vorbesc la per tu, are o tinerețe care nu o să se piardă niciodată. Călătorește mult, se documentează foarte mult pentru filmele pe care le face, e foarte tare”, a dezvăluit Theo Rose pentru ProFM, conform UNICA.ro.