Ce trebuie să faci ca să scapi de burtă în doar trei zile

Dacă ai observat că ai burtă şi că te simţi umflată în fiecare zi nu dispera, există o metodă simplă şi eficientă cu ajutorul căreia poţi scăpa de această problemă în doar 3 zile. În 80% din cazuri prezenţa burţii se datorează în special balonării şi retenţiei de apă din organism.

05 iun. 2017, 14:57
Ce trebuie să faci ca să scapi de burtă în doar trei zile

Iata ce trebuie sa faci:

In prima zi se lucreaza la detoxifierea organismului. Nu mananci nimic, dar bei pe parcursul intregii zile limonada fara zahar sau sucuri din fructe proaspete.

In a doua zi urmezi o dieta stricta, fara grasimi rele. Trebuie sa mananci legume verzi, fie crude, fierte sau coapte, dar nu prajite. pe langa acestea consuma alimente bogate in grasimi nesaturate: carne de peste, seminte de in si ulei de masline. Completeaza totul cu fructe proaspete. Mai poti manca vita sau carne de pui la gratar dar si iaurt degresat.

Foarte important: in aceasta zi bea cel putin 10 pahare de apa plata, pentru a elimina retentia de apa. In a treia zi, dupa detoxifiere si refacerea fortelor printr-o alimentatie sanatoasa, pe care trebuie sa o mentii, urmeaza un program intensiv de sport. Pentru a activa si mai mult metabolismul sunt recomandate exercitii cardio: intervale de 20 de minute cu pauze scurte intre ele, dar si sesiuni de Pilates, potrivit bzi.ro.

Citeşte şi Dieta cu cireşe: slăbeşti 5 kg în 7 zile