Ce trebuie să faci ca sânii tăi să pară mai mari

În ciuda faptului că designerii creează haine pentru femeile cu sânii mici sau medii, busturile generoase încă mai sunt considerate un “must-have” pentru multe dintre femei.

RomaniaTV.net
27 mai 2013, 06:49
Ce trebuie să faci ca sânii tăi să pară mai mari

Totusi, ca să nu ajungi la bisturiu, este bine să ştii că există metode prin care poţi face ca un bust mic să pară mai mare.

Iata la ce trucuri poti recurge pentru ca sanii tai sa para mai mari!

Alege sutienul potrivit

Foarte multe femei nu stiu sa aleaga sutienul potrivit.

Semne că nu porţi sutienul potrivit

– bretelele cad frecvent

– bretelele lasa urme pe umeri

– marimea cupelor nu este compatibila cu marimea sanilor

Foloseste sutiene cu push-up

Cea mai simpla solutie pentru sanii mici este folosirea sutienelor cu push-ul, iar sutienele de tip balconette sunt cea mai indicata alegere.

Totusi, ai grija ca sanii sa nu iasa prea mult din sutien, creand o imagine dizgratioasa si usor artificiala.

Poarta imprimeuri

Femeile cu sanii mici au, in general, si un corp in forma triunghiulara (umerii mai lati si talia mica). Pentru a aduce un echilibru, este indicat sa se poarte topuri colorate, cu imprimeuri. Cu toate acestea, trebuie evitate imprimeurile mari, pentru a nu ocupa toata suprafata toracelui si a atrage atentia. Imbraca topuri cu imprimeuri medii, florale sau geometrice.

Poarta volane, pliuri şi buzunare pe piept

Volanele fine adauga volum unui bust mic. Cele mai recomandate volane sunt cele mici din zona pieptului, care cad direct peste bust.

Poartă culori calde

Este recomandat ca femeile cu bustul mic sa poarte topuri in culori deschise si pantaloni sau fuste in nuante inchise, chiar daca fac parte din aceeasi paleta cromatica. In cazul in care vrei sa porti o tinuta alb negru, imbraca un top alb si pantaloni negri. Asa vei crea un balans vizual si sanii nu vor mai parea asa mici.

CONTINUAREA PE LYLA.RO.

Citeşte şi Exerciţii simple pentru sâni frumoşi