Ce trebuie să știi înainte de a te caza la hotel. Dezvăluirile șocante făcute de un expert

Dacă urmează să te cazezi la hotel, trebuie să ți cont de sfaturile date de un expert hotelier cu experiență. Iată la ce trebuie să fie atenți turiștii.

19 nov. 2022, 14:00
Ce trebuie să știi înainte de a te caza la hotel. Dezvăluirile șocante făcute de un expert

Cei care sunt nevoiți să înnopteze adesea la hotel, trebuie să știe că uneori așternuturile din camerele de hotel ascund un secret, așa că trebuie să fie atenți unde se cazează.

Halee Whiting, proprietara unei companii de asistență pentru vânzări hoteliere din SUA a făcut un videoclip care a devenit viral în care explică ce lucruri ar trebui să verifice turiștii într-o cameră de hotel.

„Iată cum ar trebui să vă verificați camera de hotel înainte de a despacheta. Cum să cauți ploșnițe de pat într-un hotel. Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să te asiguri că în cameră este întuneric. Stingeți luminile, închideți orice jaluzele și folosiți lanterna de la telefon. Și, în timp ce totul este stins, vei veni aici, sub pătură…[și] vei verifica sub toate pliurile… De obicei, le place să stea în colțuri și în pliuri”, a povestit femeia.

Citește și: Milionar român, înghetat de frig într-un hotel de 4 stele în Italia! „Sir, we support the war!” Până în noiembrie italienii nu pornesc deloc căldura, deşi noaptea sunt 7-8 grade!

După ce a tras cearșaful de pe saltea, Whiting care are o experiență de 15 ani în industria hotelieră, le arată oamenilor cum să caute insectele dăunătoare.

„Chiar dacă nu vedeți gândaci, verificați dacă există pete. Este ca și cum ar fi pete de sânge, pentru că nici acesta nu este un semn bun”, mai spune aceasta.

Paturile trebuie să fie verificate pe întuneric, insectele fiind nocturne. Dăunătorii pot fi prezenți în orice fel de hotel, indiferent de prețul plătit pentru cazare.

„Nu contează cât de mult plătești, gândacii de pat iubesc călătorii”, „Realitatea este că sunt autostopiști”, „Oamenii îi aduc din alte locuri, nu contează cât de luxos este hotelul”, „Am luat gândaci de pat de două ori și PTSD-ul este o nebunie”, „Am lucrat la câteva hoteluri scumpe și se întâmplă destul de des”, „Lucrez în controlul dăunătorilor și v-ar șoca dacă ați ști cât de multe camere de hotel au gândaci de pat”, au comentat câțiva dintre internauți.

Citește și: Condiții greu de imaginat într-un hotel de pe litoralul românesc. Mizerie infernală în cameră, deși o familie a făcut sacrificii financiare uriașe ca să meargă la mare în acest an