Condiții greu de imaginat într-un hotel de pe litoralul românesc. Mizerie infernală în cameră, deși o familie a făcut sacrificii financiare uriașe ca să meargă la mare în acest an

După ce că prețurile de pe litoralul românesc sunt nejustificat de mari, și condițiile de la unele hoteluri lasă de dorit.

16 aug. 2022, 19:31
Condiții greu de imaginat într-un hotel de pe litoralul românesc. Mizerie infernală în cameră, deși o familie a făcut sacrificii financiare uriașe ca să meargă la mare în acest an

O familie de români a făcut sacrificii mari să poată ajunge în acest an la mare, cunoscând foarte bine cu ce prețuri uriașe trebuie să se confrunte. Ajunși la hotelul unde au făcut rezervare, doi soți, însoțiți de cei doi copii ai lor, au rămas șocați de mizeria găsită în cameră și au povestit experiența trăită în mediul online.

Hotelul de două stele la care și-au făcut rezervare are două stele și se află în stațiunea Saturn. Familia a plătit pentru cazare peste 2.000 de lei pentru patru persoane, însă condițiile nu meritau nici măcar un leu.

Femeia, dezamăgită de mizeria găsită în camera de hotel, le-a arătat internauților de pe un grup de călătorii pe ce fel de cazare a dat banii și le-a recomandat să nu meargă acolo.

„August 2022! NU RECOMAND! Revenire în 2022 după ce în 2021 a fost ok. Mare greșeală! 5 nopți DP. Mizerie în cameră, așternuturi îngălbenite de vreme și uzate, pat cu saltea foarte uzată, covătită. În baie nu s-a șters faianța de anul trecut. Bateriile sunt murdare la propriu. Prosoape la schimb am cerut în a patra zi, nu mai aveau deloc, cameristele duc doar gunoiul și asta când își aduc aminte. Mocheta nu a fost aspirată nici când am intrat în prima zi. Clasificarea hotelului de 2* a fost dată pt dotări/uzură hotel, curățenia este obligatorie și la 2*! Parcarea costă 35 lei/zi și chiar dacă sunt locuri nu se deschide bariera. Recepționer acru și cu tupeu să îți răspundă „Altă întrebare!” la solicitarea ta.

Șefa de hotel ok, înțelegătoare. Mâncare așa-și-așa, mic dejun la restaurant Aida, cina/prânzul la restaurant Cerna, de 40 lei/adult, prețuri bune, ok, mâncare bună. Stai să iei o cafea la micul dejun îți trebuia 15 minute. Avantajul hotelului e că este ff aproape de plajă. In loc să mergi înspre bine este exact invers, de la an la an. Am plătit 2.400 lei pentru 2 adulți și un adolescent, 5 nopți cu demipensiune”, a scris femeia în grup.

Citește și Staţiunile litoralului din România cu nume de planete. Motivul pentru care se numesc aşa

Citește și Românii iau cu asalt litoralul românesc. Peste 200.000 de oameni în staţiuni în cel mai aglomerat weekend, minivacanţa de Sfânta Maria