Ce va face Kylie Minogue după ce se retrage din muzică

Cântăreaţa australiană Kylie Minogue a declarat că doreşte să îşi deschidă o cafenea, după ce îşi va încheia cariera muzicală.

RomaniaTV.net
22 iun. 2012, 15:28
Ce va face Kylie Minogue după ce se retrage din muzică

Artista australiană intenţionează să o includă în afacere şi pe sora ei, cântăreaţa Dannii Minogue, informează thesun.co.uk.

Vom sfârşi amândouă pe Gold Coast din Australia, patroane ale unei mici cafenele, Kylie Cafe, şi îi vom plictisi pe clienţi cu poveştile noastre inspirate de turneele pe care le-am susţinut în tinereţe. Dacă nu veţi mai auzi nimic despre mine pentru o vreme, să mergeţi în nordul Australiei şi mă veţi găsi probabil acolo, pe punctul de a prepara un cappuccino teribil de prost„, a declarat Kylie Minogue.

Kylie Minogue şi-a început cariera ca actriţă cu un rol în serialul australian „Neighbours”. După succesul primelor două single-uri, „Locomotion” – care a staţionat pe primul loc în topul australian timp de şapte săptămâni – şi „I Should Be So Lucky” – care a impus-o în topurile din lumea întreaga – Kylie a ales să se concentreze exclusiv asupra muzicii. Hituri precum „Where the Wild Roses Grow”, în duet cu Nick Cave, „Spinning Around”, „Kids”, în duet cu Robbie Williams, „On a Night Like This”, „Can’t Get You Out of My Head”, „In Your Eyes”, „Love At First Sight”, „Come Into My World”, „Slow” şi „I Believe in You” i-au adus lui Kylie vânzări de peste 60 de milioane de albume în întreaga lume, numeroase premii, precum şi o poziţie de top în rândul celor mai apreciate artiste de pe scena muzicii pop.

Artista a inclus şi România în cadrul celui mai recent turneu al său, KYLIEX2008, ea concertând la Bucureşti în 2008.

Dannii Minogue a devenit cunoscută încă de la vârsta de 11 ani, graţie emisiunii de televiziune australiene „Young Talent Time”. Ea a jucat apoi în serialul „Home and Away” şi în lungmetrajul „Secrets”. Dannii Minogue s-a lansat apoi în muzică, albumul ei de debut apărând în 1991.

În februarie 2007, Danni Minogue a făcut parte din juriul emisiunii concurs „Australia’s Got Talent”, însă popularitatea ei a crescut uimitor după ce a devenit membru al juriului emisiunii de televiziune „The X Factor” din Marea Britanie, care înregistrează cote de audienţe extrem de ridicate.