Roxana Ionescu, mamă după ce a pierdut sarcina. „Mă bucură că putem vorbi despre acest lucru”

Roxana Ionescu își dorește un copil, după ce a pierdut o sarcină în luna a șasea. "Mama natură" este căsătorită cu Tinu Vidaicu, alături de care trăieşte o poveste de dragoste de mai mulţi ani.

08 mai 2023, 17:07
Roxana Ionescu, mamă după ce a pierdut sarcina. „Mă bucură că putem vorbi despre acest lucru”
Roxana Ionescu, mamă după ce a pierdut sarcina. "Mă bucură că putem vorbi despre acest lucru"

Roxana Ionescu, mamă după ce a pierdut sarcina. Acum patru ani, vedeta a pierdut o sarcină cu doar trei luni înainte să nască. După perioadă dificilă, în care a avut nevoie de psiholog, fosta asistentă a lui Dan Negru a vorbit în premieră despre despre trauma prin care a trecut.

Citeşte şi: Dan Negru a „inventat” meseria de asistentă TV. Roxana Ionescu a debutat drept „Mama Natură”: „Televiziunile din România au umilit adeseori femeile”

„Cel mai trist moment, cel în care am avut cea mai mare pierdere, atunci când am pierdut sarcina la o perioadă destul de înaintată. Ce mă bucură cel mai mult e că am depășit acel moment, că putem vorbi despre acest lucru și că încercăm din nou. Iar cel mai frumos moment, cel în care mi-am cunoscut cu adevărat iubirea, și că acum, după zece ani, vorbesc cu același entuziasm despre asta”, a declarat Roxana Ionescu pentru Cancan.

Citeşte şi: Dieta fabuloasă a Roxanei Ionescu! Cum a reușit vedeta să dea jos 15 kilograme și să aibă o silueta de invidiat

Vedeta a trecut peste perioada neagră din viaţa ei şi este pregătită să devină mamă. „Mi-aș dori și mâine, dacă s-ar putea. Pe cât de curând posibil. Dar aici nu ține de noi”, a mai spus Roxana Ionescu.