Ce vaccin a vrut să își facă Ion Țiriac. Nu este aprobat în România!

Ion Țiriac, 82 de ani, a mărturisit că a decis să se vaccineze după a fost infectat cu Covid-19. Miliardarul a primit Pfizer, deşi ar fi preferat un alt vaccin.

18 apr. 2021, 11:43
Ce vaccin a vrut să își facă Ion Țiriac. Nu este aprobat în România!

Ce vaccin a vrut să își facă Ion Țiriac. Miliardarul, care a trecut prin boală, a declarat că fiecare persoană ar trebui să se vaccineze împotriva Covid-19 și că nu a avut îndoieli în privința serului ce i-a fost administrat. Omul de afaceri s-a imunizat cu Pfizer, deși a dorit un vaccin care nu este aprobat în România.

Ce vaccin a vrut să își facă Ion Țiriac

„Nu am avut îndoieli, şi nu numai la Pfizer, Moderna. Eu am făcut Pfizer parcă, aici, la noi, pentru că nu am avut timp să-l fac pe cel rusesc. Cel rusesc mi s-a dat acum 4-5 luni şi nu am ajuns să-l fac, am fost tot timpul plecat. În decembrie m-am îmbolnăvit şi nu am putut să-l fac nici pe cel chinezesc. Este un vaccin ca toate vaccinurile, nu ai cum să nu-l faci dacă ai puţină minte în cap. Că sunt doi-trei care au reacţii după vaccin, da! Eu aş recomanda fiecăruia care poate să facă vaccinul. Şi trebuie respectat tot ce se spune, cu mască, cu distanţă”, a spus Ion Ţiriac, într-un interviu pentru Observator.

Ion Țiriac s-a vaccinat după ce a fost infectat cu COVID: „N-ai cum să nu-l faci dacă ai puțină minte în cap”

„Această boală a schimbat societatea mondială, pentru că sigur din cei care stau acasă acum 10-15% nu se mai întorc la lucru. În ziua de azi, după părerea mea, sunt zeci şi zeci de mii de companii mici care sunt falite, oamenii nu mai vin la lucru. Eu, personal, am pierdut foarte mulţi bani”, a mai spus Ion Ţiriac.

Ion Ţiriac, noi declaraţii-bombă despre VACCINUL RUSESC. Premoniţie SUMBRĂ a miliardarului român

Ion Țiriac a început sportul de performanţă în 1958, când a devenit jucător al lotului național de hochei. Alături de colegii săi a ajuns la Campionatele Mondiale și la Jocurile Olimpice. La șase ani de la debut, în 1964, a fost reprezentantul României la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Innsbruck. În tenis, a jucat din 1959 până în 1978, apoi a devenit antrenorul și managerul unor mari sportivi, precum Boris Becker, Marat Safin, Steffi Graf și Goran Ivanisevic.


loading...
Partenerii noștri