Ce variantă are Piticu, ucigaşul lui Emi Pian, despre crimă: „Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viaţă”

La 72 de ore de la uciderea lui Emi Pian, autorităţile stau de pază la casa Duduienilor din Rahova. Astăzi a fost arestat preventiv presupusul criminal al interlopului, imediat după ce a fost externat de la Spitalul Elias. 

RomaniaTV.net
07 aug. 2020, 17:45
Ce variantă are Piticu, ucigaşul lui Emi Pian, despre crimă: „Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viaţă”

Însoţit de poliţişti, îmbrăcat în pijamale şi cu mâna bandajată, presupusul criminal a mers la poliţie pentru a da cea mai importantă mărturie din anchetă. După doar 10 minute, la sediul Poliţiei Capitalei Richard Gheorghe, zis Piticu, a povestit pas cu pas filmul serii şi a recunoscut crima, acesta declarând că s-ar fi apărat. 

În seara crimei, de la un împrumut la jocul de barbut, scandalul a degenerat, iar Piticu ar fi fost tăiat şi pus la pământ de oamenii lui Emi Pian. Atunci l-ar fi înjunghiat pe interlop, cu lovituri haotice cu un cuţit. 

„Un copil, un drogat, un nebun ce probleme a făcut, nu că ești interlop. Omul e nebun. Trebuie să stea la Spitalul 9 și a făcut acest incident de s-a întâmplat această nenorocire”, a declarat George Pian, vărul lui Emi Pian. 

Citeşte şi: Principalul suspect în cazul morţii interlopului Emi Pian a fost arestat preventiv

Principalul suspect în cazul crimei lui Emi Pian a fost scos din Spitalul Elias, acolo unde a fost internat timp de mai bine de două zile, şi dus la audieri. În cursul zilei de joi, a fost supus unei intervenţii chirurgicale, iar acum starea lui de sănătate este stabilă.

Procurori criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 26 de ani, din Bucureşti, inculpat în cauza de omor înregistrată în dimineaţa de 04.08.2020.