Principalul suspect în cazul morţii interlopului Emi Pian a fost arestat preventiv

Principalul suspect în cazul morţii lui Emi Pian a fost arestat preventiv. Magistraţii au luat această decizie după mai multe ore de audieri la Serviciul de Omoruri. Iniţial, pe numele acestuia, poliţiştii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore.

RomaniaTV.net
07 aug. 2020, 17:36
Principalul suspect în cazul morţii interlopului Emi Pian a fost arestat preventiv

„Pe fondul unui conflict spontan, izbucnit în timpul unui joc de noroc, bărbatul de 26 de ani ar fi aplicat victimei, un bărbat de 39 de aji, lovituri cu un obiect ascuțit, cauzându-i plăgi profunde, leziuni ce au impus transportarea victimei la spital, unde aceasta a decedat la scurt timp de la internare”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Principalul suspect în cazul crimei lui Emi Pian a fost scos din Spitalul Elias, acolo unde a fost internat timp de mai bine de două zile, şi dus la audieri. În cursul zilei de joi, a fost supus unei intervenţii chirurgicale, iar acum starea lui de sănătate este stabilă.

Mulţumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viaţă. Sunt nevinovat!„, au fost primele declaraţii ale presupusului ucigaş al lui Emi Pian.

Richard Emanuel Gheorghe are 26 de ani, fără antecedente penale şi face parte din clanul Rinu, la fel ca şi Ciprian Napy.

Tânărul ar fi avut o dispută verbală cu Emi Pian, în timpul căreia i-ar fi spus că face parte dintr-un clan care a trăit în sărăcie și că abia recent a început să facă avere. Deranjat de jigniri, Pian s-a ridicat de la masă și cei doi s-au luat la bătaie. În timp ce încercau să se imobilizeze reciproc, Richard l-ar fi înjunghiat pe Pian în picior! Pian a ajuns la Spitalul Universitar din zona Eroilor, dar hemoragia pe care a suferit-o i-a fost fatală.

Richard ar fi fost bătut crunt de membrii clanului Duduianu, după ce acesta l-ar fi înjunghiat cu un cuţit pe liderul lor. Varianta a fost dezvăluită de surse judiciare citate de Cancan şi Adevărul.

Citeşte şi: Principalul suspect în cazul morţii lui Emi Pian, reţinut pentru 24 de ore. A fost scos din spital şi dus la audieri: „Sunt nevinovat

Edi Pian, liderul clanului Duduianu, în vârstă de 39 de ani, a fost ucis, în noaptea de luni spre marți, după ce a fost înjunghiat într-un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6 al Capitalei.  Potrivit informaţiilor din presă, Emi Pian a fost ucis de un membru al unui clan rival, în urma unei partide de barbut.