Ce vedete au petrecut alături de Anastasia Soare la super petrecerea din Mamaia. „Regina Sprâncenelor” și-a celebrat mama în mare stil

Anastasia Soare se află la cârma unui adevărat imperiu, averea ei ridicându-se la 730 de milioane de dolari, conform Forbes. Vedeta a venit în România pentru a celebra cea de-a 89-a aniversare a mamei ei. Iată ce vedete au fost pe lista de initați.

07 iun. 2023, 18:27
Ce vedete au petrecut alături de Anastasia Soare la super petrecerea din Mamaia. „Regina Sprâncenelor” și-a celebrat mama în mare stil
Ce vedete au petrecut alături de Anastasia Soare la super petrecerea din Mamaia. „Regina Sprâncenelor” a și-a celebrat mama în cel mai mare stil

Anastasia Soare, supranumită „regina Sprâncenelor” a venit în România pentru a-și celebra mama. Aceasta a dat o petrecere în toată regula pentru cea de-a 89-a aniversare a celei care a adus-o pe lume și i-a fost alături în fiecare clipă a vieții. Uriașa petrecere a avut loc în stațiunea Mamaia, pe malul Mării Negre, iar lista de invitați a fost una cu totul specială. Foarte multe vedete au fost invitate, printre care Loredana Groza, Elena Gheorghe și Antonia.

Citește și: Anastasia Soare, cea mai bogată femeie din România. Ce loc ocupă „Regina Sprâncenelor” în topul Forbes

Anastasia Soare se află la cârma unui adevărat imperiu, averea ei ridicându-se la 730 de milioane de dolari, conform Forbes. „Regina sprâncenelor” nu a uitat niciodată de unde a plecat, respectiv dintr-o familie de aromâni modești din Constanța. Pentru aniversarea mamei ei, aceasta a revenit pe plaiurile românești, unde a sărbătorit alături de oameni dragi, iar bunăstarea a fost asigurată de două nume mari din industria muzicală românească, respectiv Elena Gheorghe și Loredana Groza.

Alături de Anastasia Soare a venit în țară și fiica ei, Norvina Claudia, în vârstă de 35 de ani. Bineînțeles că tânăra nu avea cum să nu participe la ziua de naștere a bunicii sale, pe care o strigă „Dada”.

Pe lista de invitați s-a numărat și Amalia Năstase, fosta soție a lui Ilie Năstase, care este una dintre cele mai vechi prietene ale Anastasiei Soare. Aceasta este și clienta ei, așadar nu este deloc de mirare că a fost una dintre invitatele de onoare la această petrecere. Loredana Groza și Elena Gheorghe au cântat la petrecerea organizată de Anastasia Soare, în timp ce Antonia și Amalia Năstase au fost vedetele surpriză ale serii.

„La mulți ani Dada! Este o onoare să le cunosc pe aceste femei inspiraționale”, a scris Antonia pe Instagram, unde a postat o imagine în care apare în compania Anastasiei Soare și a Norvinei.

Și Elena Gheorghe a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, după ce a încântat invitații cu vocea ei.

„Comunitatea aromână este mică dar de-a lungul timpului a dat oameni care fac istorie în diverse domenii și prin poveștile lor de succes inspiră nu o țară ci o lume întreagă. Anastasia Soare a plecat de jos dar a reușit prin forțe proprii să ridice un imperiu în domeniul beauty. Sunt onorată că am fost invitată să le cânt și că s-au distrat atât de bine. A vorbit atât de frumos despre mine și muzica mea încât m-a emoționat. Este un om deosebit, ambițios, ce își iubește familia și rădăcinile și nu în ultimul rând un om modest. O reală plăcere să o cunosc pe doamna Victoria-Dada care a împlinit 89 de ani și care este sursa de inspirație a Anastasiei. Mulțumesc că m-ați făcut să mă simt parte din familia voastră”, a afirmat artista.

Citește și: Ioana Țiriac face furori pe Instagram! Iată care e pasiune ascunsă a unicei fiicei a miliardarului român