Ce vrea Oana Radu de la următorul partener de viață. Artista a decis să impună limite clare după divorțul cu scandal: „Să aibă bani, nu doar eu”

Vestea că Oana Radu și Cătălin Dobrescu au divorțat a luat prin surprindere pe toată lumea, iar motivele ce au stat în spatele separării au șocat și mai tare. Amândoi au ieșit în spațiul public și au vorbit despre ceea ce s-a petrecut între ei, iar acum Oana este decisă să meargă mai departe și să își găsească un partener mai potrivit nevoilor ei.

02 apr. 2024, 09:44
Ce vrea Oana Radu de la următorul partener de viață. Artista a decis să impună limite clare după divorțul cu scandal: „Să aibă bani, nu doar eu”
Ce vrea Oana Radu de la următorul partener de viață. Artista a decis să impună limite clare după divorțul cu scandal: „Să aibă bani, nu doar eu”

Oana Radu și Cătălin Dobrescu au divorțat, iar motivele au fost explicate de artistă. În urma rupturii iremediabile, cei doi nu mai locuiesc împreună și nici nu mai păstrează legătura.

Citește și: Mariana Cojocaru, previziuni pentru Oana Radu: „Are axa karmică în Săgetător, casa căsătoriei-problemă”

Ce vrea Oana Radu de la următorul partener de viață

Oana Radu, invitată la emisiunea „Fiță cu Adiță”, a dezvăluit cum vrea să fie viitorul ei iubit. Artista va ține cont de ce s-a întâmplat în fosta relație și nu mai vrea să repete greșelile din trecut.

„În primul rând, îmi doresc să aibă bani. Glumesc, în primul rând să nu mai am doar eu bani. Glumesc. E simplu ce o să zic. Nu îmi doresc decât un om, care să mă iubească pentru ceea ce sunt și ceea ce am de oferit și să fie alături de mine necondiționat. Că sunt mai grasă, mai slabă, să nu mă facă să mă simt prost, inutilă, bună de nimic, să aprecieze cât muncesc, toate eforturile pe care le fac pentru o viață mai bună. Să fie alături de mine, să creadă în mine”, a declarat Oana Radu, la „Fiță cu Adiță”.

Oana Radu a fost foarte sinceră și a recunoscut că perioada de după divorț a fost una foarte grea, mai ales că a fost o persoana foarte tolerantă. Ba mai mult, a avut nevoie de timp îndelungat pentru a-și reveni.

„Foarte grea, a fost foarte grea. (n.r. ultima parte a relației cu fostul soț) Mi-aș fi dorit foarte tare ca noi, care am fost împreună patru ani de zile, mă rog…prieteni nu ai cum să fii după ce ați avut o relație de dragoste, părerea mea. Dar mi-aș fi dorit să putem să avem o comunicare bună. Relația noastră a fost una abuzivă, și emoțional poate fi abuzul, nu neapărat așa, mi-aș fi dorit ca la finalul ei, pentru că în relație nu are doar unul o vină, poate are și celălalt că stă… să putem să rămânem într-o relație nu amicală, dar măcar așa. Nu s-a putut, din păcate. Ceea ce tolerezi din momentul unu vei tolera toată relația. Ceea ce tolerezi în ziua unu nu poate decât să se înrăutățească, să țineți minte. În general pe noi femeile ne întreabă oamenii: ‘De ce ai stat? De ce nu ai plecat?’. Pentru că dintr-o relație de genul ăsta e foarte greu să te desprinzi. Eu am făcut doi ani de terapie ca să reușesc să plec, pentru că eu eram extrem de dependentă emoțional de fostul meu soț. Lucrurile nu erau pe drumul pe care îmi doream eu să fie. Nu aveam un lucru pentru care aveam de ce să rămân acolo. Trebuia să plec, din păcate, chiar trebuia să plec. Nu mă apuc să zic acum chestii, sper să nu fiu vreodată nevoită să le spun”, a mai dezvăluit Oana Radu.

Citește și: Cătălin Dobrescu răspunde acuzațiilor aduse de Oana Radu: „Foarte multe nopți nu am dormit doar să știu că este bine”