Ce zodie va primi bani datorită eforturilor depuse. Astrologul Camelia Pătrășcanu face previziuni în acest sens

Astrologul prezice că urmează o perioadă caracterizată prin venituri suplimentare, dar și câteva dispute pentru unele zodii.

07 oct. 2022, 19:11
Ce zodie va primi bani datorită eforturilor depuse. Astrologul Camelia Pătrășcanu face previziuni în acest sens

Camelia Pătrășcanu spune că fiecare zodie în parte va avea parte de provocări în perioada următoare. Unele zodii se vor împlini din punct de vedere financiar, iar altele se află în centrul unor scandaluri, conform horoscopului prezentat de astrolog.

Nativii născuți în zodia Leu au parte de foarte multe întâlniri, iar oamenii din jur le oferă perspective noi acestora, de aici, noi proiecte pot lua naștere. Leii trebuie să profite din plin de toate oportunitățile care le apar în cale.

„Pentru Lei, aspectele acestei zile pot anunța întâlniri, contacte și noi deschideri, fie prin propuneri, prin invitații sau se inspiră de la realizările celor din jur și merg mai departe cu noi gânduri și proiecte”, spune astrologul.

Citește și: Pluto, planeta mortii si a nasterii, iese din retrograd! Cum iti afecteaza VIATA mersul DIRECT al lui Pluto in Capricorn, din 9 OCTOMBRIE 2022

În schimb, Balanțele au parte de dispute în această perioadă. Foarte multe lucruri nerezolvate s-au adunat, și pentru că își doresc să fie corecți, cei năcuți sub acest semn zodiacal îți găsesc cu greu poția față de ceilalți.

„Pentru Balanțe, vorbim de multe discuții, multe dispute, poate nu au legătură atât cu aspecte concrete de rezolvat, cât mai ales cu cadrul și cu poziționarea morală sau spirituală vizavi de niște probleme”, subliniază Camelia Pătrășcanu.

Nativii din zodia Fecioară au șansa de a primi foarte mulți bani. Sunt favorizați în prima parte a zilei, drept urmare, toată munca și efortul depus din ultima perioadă vor fi răsplătite cu un onorariu pe măsură.

„Pentru Fecioare, aspectele de astăzi, mai ales prima parte a zilei este foarte valoroasă pentru câștiguri în general, deci țin la salariul sau onorariul lor și-l merită”, mai spune astrologul.

Capricornii trebuie să ia decizii importante și să se gândească foarte bine înainte de a face orice fel de mișcare.

Citește și: Horoscop karmic 2023. Ce zodii sunt pe karmă pozitivă pe tot anul, cine trage după el toate datoriile din 2022