Pluto, planeta mortii si a nasterii, iese din retrograd! Cum iti afecteaza VIATA mersul DIRECT al lui Pluto in Capricorn, din 9 OCTOMBRIE 2022

Ziua de duminica 9 octombrie 2022, este importanta din punct de vedere astrologic, deoarece o planetă micăî, dar cu efecte mari, iese din mişcarea descendentă.

07 oct. 2022, 14:29
Pluto, planeta mortii si a nasterii, iese din retrograd! Cum iti afecteaza VIATA mersul DIRECT al lui Pluto in Capricorn, din 9 OCTOMBRIE 2022

Pluto, planeta-simbol a mortii si a nasterii, intra in miscare directa in zodia Capricorn. Daca in ultimele 5 luni Pluto retrograd ne-a dat posiblitatea sa lucram la umbra subconstientului nostru, atunci cand este in miscare directa, Pluto vrea sa constientizam transformarea interioara si sa o aratam si la exterior.

Ce se schimba?
Pluto este planeta nasterii, mortii, regenerarii si este una din planetele indepartate ale sistemului solar, de aceea din unele puncte de vedere, influenta sa nu este foarte mare. Totusi, asa cum se intampla cu planetele indepartate, puterea sa se simte foarte mult in interiorul persoanei. Cumva ceva se schimba in felul in care gandesti, simti si dupa aceea abordezi anumite aspecte din viata ta!

Pluto este acum o noua planeta pe care o vedem, in sfarsit, iesind din sezonul retrograd in care am fost tinuti in aceasta vara si in care multe planete au cauzat haos in vietile multora dintre noi.

Horoscop karmic 2023. Ce zodii sunt pe karmă pozitivă pe tot anul, cine trage după el toate datoriile din 2022

Am fost cu totii sub energia lui Pluto retrograd inca din 29 aprilie 2022. Cand o planeta este in miscare retrograda, exista o perioada numita DE UMBRA inainte si dupa, pana cand se regleaza schimbarea sensului miscarii. Energiile se schimba repede dupa ce se termina retrogradul, insa vedem efectele concret dupa o perioada de timp, nu foarte mare.

Pluto nu este planeta favorita a tuturor pentru ca guverneaza moartea si renasterea. El este regele finalurilor subite, iar in timp ce Uranus favorizeaza schimbarea, chiar brusca, Pluto este mai putin lipsit de tact si pur si simplu va scoate din vietile noastre oameni si situatii fara avertisment.

Pluto nu se joaca
El nu crede in sanse oferite la nesfarsit si, in timp ce aceasta energie poate fi dificil de gestionat, este totodata si necesara ca sa putem merge mai departe.

Daca anul 2022 a avut o tema, aceasta a fost totala renastere. Trebuie sa lasi in urma vechiul si incepe o cu totul alta viata. Specialistii in numerologie spun ca cifra 6 reprezinta momentul pentru reinventarea sinelui. Este anul in care totul are legatura cu responsabilitatea, relatiile, echilibrul, dragostea si vindecarea. Primul instinct primar al omului este supravietuirea. Insa, atunci cand noi, cei dragi noua sau credintele noastre sunt amenintate luam masuri extreme de protectie. Din pacate, aceste extreme devin mai periculoase decat amenintarea initiala.

Patru zodii care trebuie să fie mai atente până în luna martie 2023. Astrologul Daniela Simulescu a citit în stele

Acest an a avut din start garantia de a se termina diferit decat a inceput.
Si desi in general este mai mult o vorba, anul acesta este concret despre asta. Pe masura ce anul se indreapta spre finalul sau si incepem deja sa ne gandim la sarbatorile de iarna si la Anul Nou, este aproape ca o garantie ca cine iti va fi alaturi cand incepe 2023 nu este la fel ca in 2022. Si asa este si firesc. Oamenii care iti sunt alaturi la final de an, desi fizic sunt aceiasi, s-au schimbat puternic in interior. Ceva din ei s-a schimbat definitiv, ceea ce inseamna o moarte pentru o renastere.

Aceste ultime luni de intensa astrologie au avut menirea sa ne schimbe vietile, aproape apasand pe butonul de reset, pentru a pune lucrurile clare si la punct in domeniile in care am tot muncit in ultimii ani. 2022 este un an in care nu doar spunem ca totul va fi bine, ci chiar sa devenim mai buni.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.