Ce zodii chinezești vor fi cele mai norocoase în acest weekend. Vezi cum arată top 5!

Focuseaza-te pe pașii mici în acest sfârșit săptămână și fii atent la detalii. Gândirea la schimbările mari pe care le dorim este grozav, dar concentrarea asupra micilor detalii ne ajută să ajungem acolo mai repede.

29 sept. 2023, 06:27
Ce zodii chinezești vor fi cele mai norocoase în acest weekend. Vezi cum arată top 5!

Norocul este puternic pentru 5 zodii chinezești în acest weekend. Înainte de a ajunge la horoscoapele lor, iată mesajele săptămânii pentru noi toți. Uneori, norocul ne aduce oameni care ne ajută să trecem la următorul nivel, ne învață ceva ce nu știam înainte sau pur și simplu ne dau o mână de ajutor într-o perioadă de mare nevoie.

Uneori, acești oameni rămân în viața noastră chiar și după o întâlnire întâmplătoare cu ei. Alteori, ei pleacă după ce și-au jucat rolul. Aprinde o lumânare în această săptămână pentru a-ti exprima în tăcere recunoștința pentru toate sufletele care ti-au venit în ajutor până acum în viață și pentru cele care o vor face în viitor. Atunci fii pregatit ca norocul sa iti aduca altele noi.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu octombrie 2023: Marte atinge punctul de karma. Soarele și Mercur ajung în zona câștigurilor

Focuseaza-te pe pașii mici în acest sfârșit săptămână și fii atent la detalii. Gândirea la schimbările mari pe care le dorim este grozav, dar concentrarea asupra micilor detalii ne ajută să ajungem acolo mai repede. În plus, obiectivul cel mare se poate schimba uneori pe măsură ce devenim mai experimentați și realizăm că țintisem la un lucru greșit sau că eram prea naivi. Acum, să ne concentrăm asupra celor cinci zodii chinezești care sunt cele mai norocoase în această săptămână.

5. Dragon
Norocul spiritual

Dragon, norocul tău în această săptămână este foarte supranatural. Așa că nu fi surprins dacă ți se întâmplă cele mai ciudate lucruri în următoarele șapte zile. Dacă te temi de entități sau experiențe supranaturale, poartă cu tine o piatră de palmier obsidian sau poartă un pandantiv din obsidian pentru a-ți da curaj sufletului tău.

Aceste experiențe nu sunt aici pentru a te speria, ci pentru a face ceva specific pentru viața ta care va fi în favoarea ta. Aceia dintre voi care sunteți religioși sau faceți parte dintr-o comunitate spirituală pot experimenta acest lucru în timp ce sunteți în comuniune cu ceilalți. Fii atent când miracolul îți binecuvântează viața, dar nu te lăuda cu asta. S-ar putea să atragi invidia.

4. Bivol
Nimic de noroc

Bivol, ia-ti inima în dinti. Norocul nu face întotdeauna lucrurile pentru noi așa cum ne dorim. Uneori, elimină influențele și energiile negative din viața noastră, astfel încât să simțim că nu se întâmplă nimic. S-a întâmplat ceva și pur și simplu nu erai conștient de asta.
Alteori, norocul face să dispară o oportunitate din viața noastră, pentru ca noi să ne dăm seama mult mai târziu că nu a fost o oportunitate, ci o capcană urâtă. Dacă te simți plictisit sau nemulțumit de viața ta, fă un ritual de lumânare săptămâna aceasta pentru a mulțumi universului că te susține în culise. O lumânare galbenă este cea mai bună în acest scop.

3. Șarpe
Mare noroc

Sarpe, norocul tău săptămâna aceasta este puțin ciudat. Te vei simți copleșit de multele tale sarcini și responsabilități. Exact așa te binecuvântează norocul în acest moment. La urma urmei, să ti se ofere postul de șef al unei companii dintre mulți candidați este norocos, dar acest rol aduce multe responsabilități. Aplica această metaforă în viața ta așa cum se potrivește, chiar dacă ești un părinte singur.

Citește și: Mihai Voropchievici dezvăluie care sunt cele mai infidele zodii. Cum se comportă nativii când sunt prinşi călcând strâmb

Unii dintre voi vor beneficia de un ritual de lumânare verde în această săptămână pentru a vă spori norocul monetar în săptămânile următoare. Asigurați-va că lumânarea este făcută din ceară naturală, cum ar fi ceara de albine sau ceara de soia. Și, dacă este posibil, puteți susține o afacere mică, cumpărând o lumânare de vrăji verde de la un artizan de vrăji.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.