Cea mai bogată româncă l-a surclasat pe Ion Ţiriac. Investiţie de milioane de euro în Bucureşti: „A fost încă de la început prima alegere”

Romina Gingaşu (34de ani) este căsătorită din 2019 cu Piero Ferrari, magnatul italian în vârstă de 77 de ani, care are o avere estimată la 5,7 miliarde de dolari, de aproape trei ori mai mare decât a lui Ion Ţiriac.

12 iul. 2023, 14:32

Cea mai bogată româncă l-a surclasat pe Ion Ţiriac. Soţia lui Piero Ferrari consideră că este de datoria ei morală să investească în România, astfel că a achiziţionat mai multe proprietăţi pe numele său. „A fost încă de la început prima alegere, fiind cetățean român, consider că am o datorie morală față de țara mea și aceeași datorie față de plata TVA, de aceea achiziționez proprietăți în nume propriu. Nu urmăresc să intru în piață ca dezvoltator. Negociez intens prețurile și achiziționez în momente strategice ale pieții. Același lucru l-am făcut în 2016, apoi în timpul pandemiei de Covid-19 și o voi face în continuare, în funcție de mișcările pieței”, a declarat Romina Gingaşu, pentru Forbes.

Citeşte şi: Fabulos! Investiție de milioane de euro pentru Ion Țiriac, în București

Până în prezent, aceasta a investit în jur de 10 milioane de euro în proiecte rezidențiale, în special în zona Floreasca și în nordul Capitalei, acționând și făcând achiziții „întotdeauna în nume propriu și după o cercetare constantă de piață asupra proiectelor care îmi atrag atenția”.

Romina Gingașu a dezvăluit că până să-l cunoască pe Pierro Ferrari reprezenta un brand de avioane de lux şi a dezvăluit că singurul român care-și permite să cumpere de la compania la care ea a lucrat în trecut este Ion Țiriac. Avionul l-a costat pe miliardarul român suma de 30 de milioane de euro, fiind cel mai scump din România.

Citeşte şi: Ion Ţiriac a aterizat cu propriul avion pe Aeroportul Braşov. Miliardarul a fost la manşă!

„Singurul român care deține un Bombardier este Ion Țiriac. Și este singurul român care își permite. Restul, scuze… Din punct de vedere financiar, legal”, a declarat Romina Gingașu.