Cea mai bună farsă: Momentul în care un bărbat deghizat calcă pedala de acceleraţie la podea VIDEO

O nouă farsă postată pe internet provoacă hohote de râs în rândul internauţilor. Un vânzător de maşini a crezut că îşi va pierde viaţa în momentul în care un şofer Nascar, deghizat într-un bătrânel nervos, a condus cu peste 160 de kilometri la oră în timpul unei curse de testare. Totul a fost surprins de camere video ascunse în maşină.

15 mart. 2013, 08:03
Cea mai bună farsă: Momentul în care un bărbat deghizat calcă pedala de acceleraţie la podea VIDEO

Filmul a devenit viral, avânde peste 12 milioane de vizualizări la doar trei zile de la postare. Personajul principal este Jeff Gordon, unul dintre cei mai buni şoferi de Nascar, deghizat într-un bătrânel nervos. El povesteşte unui vânzător de maşini că  vrea să îşi cumpere unu Chevrolet Camaro care poate atinge aproape 300 de kilometri pe oră, cu toate că de obicei conduce o dubiţă, potrivit The Sun.

Citeşte şi FARSA făcută de nişte studenţi colegului lor: I-au împachetat TOATĂ camera în folie de aluminiu FOTO

Citeşte şi O fantomă în oglindă: Farsa care a îngrozit clientele unui salon de înfrumuseţare VIDEO

Chiar dacă la început pare o cursă de testare normală, şoferul accelerează violent, lucru care îl sperie pe vânzător, făcându-l să ţipe de frică. La final, bărbatul deghizat îi spune că a fost doar o farsă. Cu toate că filmul pare să fie autentic, există sceptici care cred că este un fals din cauza faptului că a fost folosit pentru a promova o băutură răcoritoare fără zahăr. Ei vorbesc de faptul că sunt mai multe urme de pneuri pe şosea, ceea ce înseamnă că scenele au fost filmate de mai multe ori. De asemenea, compania a recunoscut că un cascador a fost folosit pentru a filma manevrele mai periculoase.

Citeşte şi MORI DE RÂS: Pentru UN DOLAR a intrat într-o băltoacă până la gât VIDEO

Cu toate acestea, filmul este deosebit de amuzant şi a făcut milioane de oameni să râdă.