Cea mai bună metodă să te trezeşti dimineaţa

Multora dintre noi ne este foarte greu să ne trezim dimineaţa, iar de multe ori amânăm alarma chiar şi de 3 - 4 ori până să ne dăm jos din pat.

RomaniaTV.net
21 apr. 2016, 10:25
Cea mai bună metodă să te trezeşti dimineaţa

Specialişti au analizat problema, au efectuat tot felul de teste şi au ajuns la concluzia că cel mai bun ceas deşteptător este o brăţară cu electroşocuri.

Brăţara Shock Clock este special concepută pentru persoanele foarte leneşe şi are capacitatea de a oferi utilizatorului o doză sănătoasă de curent pentru a-l pune în mişcare.

Citeşte şi  STUDIU: Femeile au nevoie să doarmă cu 20 de minute mai mult decât bărbaţii

Tot ce trebuie să faci este să setezi alarma pe aplicaţie înainte să te bagi la somn, iar dimineaţa, brăţara te va trezi printr-o combinaţie de una, până la trei vibraţii, făcând în acelaşi timp un zgomot specific. Echipa din spatele produsului se referă la aceasta ca la un dispozitiv în acelaşi timp „puternic” şi „blând”.

Scopul nu este să te electrocuteze, ci să îţi schimbe comportamentul prin reprogramarea creierului prin terapia prin aversiune, o altă modalitate de a spune că „vrea să şocheze comportamentul nedorit din tine”.

Citeşte continuarea pe Noobz.ro