CEA MAI DRĂGĂLAŞĂ MĂGARIŢĂ Doctorii i-au pus picioarele în ghipsuri roz

Această măgăriţă, din Marea Britanie, trebuie să fie tare încântată că poate în cele din urmă să meargă. Primrose s-a născut prematur și oasele din picioare nu s-au dezvoltat pe deplin, măgăriţa neputând sta în picioare sau merge în mod corespunzător.

RomaniaTV.net
18 aug. 2012, 10:14

Cu toate acestea, datorită veterinarilor, mânzul de trei săptămâni şi-a depăşit limitările după ce a fost echipat cu ghipsuri de culoare roz.

Ghipsurile colorate au fost montate pe cele două picioare din față pentru a sprijini greutatea corporală până când picioarele vor fi suficient de puternice pentru a rezista tensiunii, potrivit DailyMail.

Primrose poate acum să zburde şi să exploreze în voie.

Ea este tratată la clinica veterinară Bind în Bridgnorth, Shropshire.

Veterinarul Kate Maxwell, care a tratat-o pe Primrose, a spus: „Primrose a fost născută prematur, ceea nu se întâmplă foarte des și ea nu putea sta în picioare sau merge foarte bine. Ea aparține unei familii locale, care creşte măgari și ei ne-au chemat să ne spună că există o problemă. Am adus-o înapoi aici, iar ea a fost echipată cu ghipsuri pentru o săptămână. Deoarece picioarele sunt subdezvoltate, oasele ei s-ar fi strivit sub greutatea corpului. Sperăm că în zece zile să scoatem ghipsurile si ea să aibă o recuperare completă”.