Cea mai drăguță „rugăminte cu dedicație” din București pentru vecinul care a spart oglinda liftului: „Schimb-o până nu observă Cel de Sus”

Locatarii unui bloc din București i-au transmis celui care a spart oglinda din lift un mesaj pe cât de frumos, pe atât de serios. Oamenii îl roagă pe făptaș să cumpere o oglindă nouă, însă una în care să se vadă toți „mai frumoși și mai fericiți”.

22 feb. 2024, 14:51
Cea mai drăguță „rugăminte cu dedicație” din București pentru vecinul care a spart oglinda liftului: „Schimb-o până nu observă Cel de Sus”
Cea mai drăguță rugăminte din București pentru vecinul care a spart oglinda liftului: „Schimb-o până nu observă Cel de Sus”

Pe o scară de bloc din București a apărut un anunț simpatic, în care vecinii roagă un locatar să înlocuiască oglinda liftului, pe care a spart-o. Pe lângă această rugăminte, locatarii au calculat și câți ani de ghinion va avea vecinul buclucaș.

Citește și: Cea mai drăguță rugăminte din București pentru vecinul care a spart oglinda liftului: „Schimb-o până nu observă Cel de Sus”

Cea mai drăguță rugăminte pentru vecinul care a spart oglinda liftului

Mesajul din blocul din Capitală a devenit viral pe rețelele sociale grație felului în care a fost conceput. În timp ce alți vecini ar fi condamnat grav fapta de a sparge oglinda din lift, acești locatari l-au rugat frumos pe făptaș să își repare greșeala, asigurându-l că nu vor exista alte consecințe. Dorința tuturor este ca bunul comun să fie repus la locul său pentru ca toți să se bucure de el în timp ce se aranjează în drumul spre activitățile cotidiene.

„Te înțelegem. Toți am trecut la un moment dat prin probleme asemănătoare. Dar să spargi o oglindă, înseamnă 7 ani cu ghinion (adică până în anul 2031). Dar cum știm că Cel de Sus se ocupă de 8 miliarde de oameni + fauna și flora de pe Pământ, sigur ai ocazia să o înlocuiești până îți vine rândul (poate nu observă)”, scrie în prima parte a anunțului.

Cea mai drăguță rugăminte din București pentru vecinul care a spart oglinda liftului: „Schimb-o până nu observă Cel de Sus”

Oamenii au spus că în noua oglindă speră să se vadă „mai frumoși și fericiți”, pentru că și așa Bucureștiul este un oraș destul de trist.

„Iar noi, vecinii tăi, îți recomandăm chiar să iei una mai frumoasă și mai vrăjită (nu ca aia montată de Țiți), poate ne vedem și noi mai frumoși și mai fericiți… măcar când mergem cu liftul, în Bucureștiul ăsta gri. Îți mulțumim din inimă și promitem că nu dăm din casă!”, se mai arată în mesajul din blocul bucureștean.

Anunțul respectiv a fost fotografiat și postat pe pagina de Instagram „Scară, frumos”. Mesajul a strâns sute de aprecieri din partea internauților. Cel mai probabil, locatarul vinovat a schimbat deja oglinda, iar acum atât el, cât și ceilalți vecini se pot vedea, zi de zi, „mai frumoși și mai fericiți”.

Citește și: Regulile pe care trebuie să le respecți când îți usuci rufele în uscătoria de la bloc, dacă nu vrei o amendă de 10.000 de lei. Legea care delimitează spațiul comun