Cea mai frumoasă femeie din lume. Shelbia are 19 ani și a fost model pentru Kim Kardashian

Locul de cea mai frumoasă femeie din lume a fost ocupat de o israeliancă în vârstă de 19 ani, Yael Shelbia. Tânăra a apărut în campanii precum KKW Beauty a lui Kim Kardashian sau compania israeliană de îmbrăcăminte, relatează Times of Israel.

05 ian. 2021, 08:33
Cea mai frumoasă femeie din lume. Shelbia are 19 ani și a fost model pentru Kim Kardashian

Cea mai frumoasă femeie din lume. Shelbia a fost desemnată din 100 de femei,  prin voturile publicului de pe internet de o organizație care publică anual asemenea topuri. „Îl apreciez din tot sufletul!! Nu am ajuns niciodată pe primul loc la nimic … este foarte frumos’, a fost reacția fetei după ce a auzit de premiu într-o postare TC Candler.

Citeşte şi: Stella Tennant, faimosul model britanic, a murit la vârsta de 50 de ani

Yael Shelbia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cea mai frumoasă femeie din lume

Shelbia face stagiul militar obligatoriu, în cadrul trupelor aviatice din Israel. Ea se iubește cu Brandon Korff, 35 de ani, fiul miliardarului Sumner Redstone, bosul CBS și Viacom. A devenit celebră în 2018 în topul TC Candler și a depășit-o pe fosta Miss Israel Gal Gador, 35 de ani, scrie Viva.ro.

Este un nume cunoscut în domeniul modei, însă o mare parte din notorietate și-a câștigat-o în urma relației cu un controversat miliardar, mai mare cu 16 ani decât ea, al cărui nume este Brandon Korff.

Citeşte şi: Contul de Instagram al Papei Francisc a apreciat o poză cu un model brazilian aproape dezbrăcat. Anchetă de proporţii la Vatican

Yael Shelbia şi iubitul ei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Conform New York Post, cei doi au fost implicați într-un scandal după ce bărbatul a încălcat carantina pentru a-și vedea iubita mai tânără.