Cea mai frumoasă gimnastă din lume! Cine este Olivia Dunne, tânăra care câștigă sute de mii de euro pe lună din rețelele sociale

Este bine știut faptul că majoritatea gimnastelor au grijă la aspectul lor, mai ales că acesta trebuie să arate impecabil de fiecare dată când se prezintă la un concurs. Olivia Dunne este considerată cea mai frumoasă gimnastă din lume și a făcut o avere colosală din TikTok și postări sponsorizate pe Instagram. Vezi mai jos toate detaliile.

12 feb. 2024, 17:01

Olivia Dunne este considerată cea mai frumoasă gimnastă, iar tânăra a strâns o avere la doar 21 de ani, în urma sponsorizărilor de pe rețelele de socializare.

Citește și Ultimele cuvinte pe care Larisa Iordache le-a auzit de la mama sa: ”Acum manevrează totul și de acolo de sus”

Olivia Dunne provine din New Jerset și a început să facă gimnastică de la vârsta de trei ani, iar când avea 11 ani, gimnasta a debutat în American Classic 2014 și a terminat pe locul 28.

La doar o lună mai târziu, frumoasa Olivia s-a clasat pe locul 12 în U.S. Classic, iar în anul 2017 a reprezentat SUA.

Olivia Dunne a devenit o vedetă în lumea gimnasticii, însă banii pe care îi câștigă provin din postările pe care le face pe conturile ei de socializare. Astfel, de fiecare dată când merge la un eveniment sau un concert, tânăra este în centrul atenției.

Toată lumea vorbește despre ea, mai ales că este și de o frumusețe ieșită din comun.

Se poate spune și că este una dintre sportivele care au cea mai mare prezență în public, mai ales pe platforma TikTok. Mai mult decât atât, salariul pe care îl are tânăra este o sumă la care oricine visează.

Tânăra și-a continuat studiile la Universitatea de Stat din Louisiana, acolo unde s-a alăturat echipei de gimastică LSU Tigers în 2020, iar în același an și-a făcut cont pe TikTok.

Se pare că platforma TikTok a scos-o în prim plan în fața multor utilizatori, mai ales după ce tânăra a postat nenumărate videoclipuri în care făcea gimnastică, astfel că, a devenit foarte repede un influcencer îndrăgit.

Tânăra a adunat o comunitate de 7,4 milioane de persoane.

”Sunt foarte norocoasă”

Fiecare postare a gimnastei este vizualizată de milioane de ori, motivul pentru care o mulțime de mari companii își doresc să lucreze cu Olivia Dunno.

Invitată în cadrul unui podcast, gimnastei i s-a cerut să vorbească despre câștigurile ei atunci când vine vorba de o postare sponsorizată pe Instagram.

„De obicei nu vorbesc niciodată despre bani, dar… aș spune, șase cifre”, a spus ea, referindu-se la cel mai mult pe care a fost plătită pentru o singură postare, Potrivit Dailymail.co.uk.

În momentul în care gazda a întrebat dacă suma este sub 500.000 de dolari, Olivia Dunne a clătinat din cap.

„Da, da, sunt foarte norocoasă. Este pur și simplu o nebunie pentru mine”, a adăugat ea.

În momentul de față, averea Oliviei Dunne este evaluată la 3,3 milioane de dolari, iar gimnasta ocupă locul doi după Bronny James în lista de câștiguri NIL pentru sportivii din facultate și înaintea lui Arch Manning.

Citește și Unde și-a tatuat Nadia Comăneci nota 10 de la Jocurile Olimpice din 1976. Designul a fost creat special pentru ea

Nu de mult, Olivia a participat la recenta victorie de la College World Series a LSU Baseball și a primit nenumărate felicitări, dar și multe cereri pentru poze și autografe.