Unde și-a tatuat Nadia Comăneci nota 10 de la Jocurile Olimpice din 1976. Designul a fost creat special pentru ea

Nadia Comăneci a surprins pe toată lumea prin ultimul său gest. Fosta gimnastă și-a tatuat nota 10 de la Jocurile Olimpice din 1976.

09 feb. 2024, 13:08
Unde și-a tatuat Nadia Comăneci nota 10 de la Jocurile Olimpice din 1976. Designul a fost creat special pentru ea
Unde și-a tatuat Nadia Comăneci nota 10 de la Jocurile Olimpice din 1976. Designul a fost creat special pentru ea

La vârsta de 62 de ani, Nadia Comăneci a făcut un gest surprinzător. Fosta gimnastă și-a făcut primul tatuaj, însă nu orice tatuaj, ci unul cu o însemnătate aparte. Campioana a împărtășit cu fanii ei această experiență, dezvăluind semnficația specială a desenului permanent.

Citește și: Adevărul despre „idila” dintre Nadia Comăneci și Ștefan Bănică Jr.: „A rămas gravidă cu el”

Unde și-a tatuat Nadia Comăneci nota 10 de la Jocurile Olimpice din 1976

La 48 de ani de la remarcabila sa performanță la Jocurile Olimpice din 1976, Nadia Comăneci rămâne o reală inspirație la nivel mondial. Campioana și-a făcut, la 62 de ani, primul tatuaj, motivul fiind celebrarea primului 10 olimpic obținut de gimnasta legendă a României. Nadia Comăneci a declarat că este tatuajul are un design creat special pentru ea și că și-a dorit un astfel de desen permanent de multă vreme. Tatuajul Nadiei se află pe picior, mai sus de gleznă.

Este un design creat special pentru mine. Este permanent. Eu mi-am dorit un astfel de tatuaj de multă vreme, ceva care să reprezinte toate lucrurile importante care se regăsesc în acest tatuaj: «Girl Power, Break the ice, Hard work, Be unique etc». Eu deja l-am făcut ieri şi pot spune că îl port cu foarte mare mândrie. Este un trend al campionilor olimpici să-şi facă cercurile olimpice tatuate. Eu mi-am dorit ceva unic, ceva care să spună povestea primului 1.00”, a declarat Nadia Comăneci conform Orange sport.

Unde și-a tatuat Nadia Comăneci nota 10 de la Jocurile Olimpice din 1976. Designeul a fost creat special pentru ea

La data de 18 iulie 1976, la Montreal, Nadia Comăneci a reușit, la doar 14 ani, o performanță istorică în gimnastică, devenind prima sportivă din lume care a obținut nota perfectă de 10 pentru un exercițiu executat impecabil la paralele. Evoluția ei senzațională a luat prin surprindere organizatorii, deoarece computerul folosit pentru afișarea notelor pe tablă nu fusese programat să indice nota 10.

În mod inexplicabil, după terminarea exercițiului, pe ecran a apărut nota 1.00, provocând momente intense de confuzie în rândul celor prezenți care au urmărit cu sufletul la gură performanța româncei. Cu toate acestea, după o scurtă perioadă de incertitudine, arbitrii au confirmat că Nadia Comăneci rămânea în istorie ca prima gimnastă ce a primit nota perfectă de 10.

Cu toate că a ajuns la 62 de ani, Nadia Comăneci nu a renunțat la stilul său de viață sănătos și la activitatea fizică. Sportiva consideră că o alimentație echilibrată reprezintă pilonul esențial care o menține tânără și plină de energie.

Fac mișcare cel puțin 30-40 de minute în fiecare zi. Merg la sala de gimnastică atunci când sunt acasă, iar în călătorii, mă asigur că hotelul dispune de o sală de fitness. În absența acesteia, improvizez antrenamente în cameră cu obiecte la îndemână. Pentru mine, fiecare zi înseamnă mișcare fizică. Alimentația echilibrată este, de asemenea, crucială. Prefer peștele, alături de legume gratinate sau piure de legume. Cu toate acestea, în perioada sărbătorilor, îmi permit și indulgențe culinare, pregătind feluri de mâncare tradiționale românești, cum ar fi sarmalele cu carne de curcan”, a declarat Nadia Comăneci, conform GSP.

Citește și: Locul secret unde Nadia Comăneci se iubea cu Ion Dolănescu. Aici fugeau când voiau să fie singuri